Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
6. prosince 2023 15:27
Čas čtení 0:51
Tereza Šnajdrová

„Duna: Část druhá bude akčnější a svalnatější,“ prozradil režisér Denis Villeneuve

„Duna: Část druhá bude akčnější a svalnatější,“ prozradil režisér Denis Villeneuve
Zdroj: Warner Bros./volně k použití
FILMY A SERIÁLY DUNA 2 ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Chyběla ti v Duně akčnost? Pak pro tebe máme dobrou zprávu!

Začátkem března příštího roku by se měl do kin dostat dlouho očekávaný snímek Duna: Část druhá. Ten bude podle režiséra Denise Villeneuva „svalnatější“ a „akčnější“ než část první. Fanoušci a fanynky, kterým v první části chyběla akčnost, prý z pokračování budou mít velkou radost. Jsi mezi nimi i ty?

Doporučeno
FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu FOTO: „Je to osvobozující.“ Pamela Anderson se na udílení cen objevila opět bez make-upu 6. prosince 2023 10:07

Duna: Část druhá by se podle ČSFD měla v českých kinech objevit už 29. února příštího roku, ale web NME uvádí, že dlouho očekávaný snímek budeš moci zhlédnout až od 1. března. Nicméně zpět k jeho ději. Režisér populárního sci-fi filmu uvedl, že jeho pokračování potěší především ty fanynky a fanoušky, kteří byli zklamaní z nedostatku akčnosti v Duně z roku 2021. 

Duna: Část první byla zaměřena na budování světa, kdežto Duna: Část druhá bude sledovat dopady událostí, které se odehrály v předchozí části. „První film byl více meditativní a kontemplativní. Sledovali jsme mladého muže, který objevil novou planetu, novou kulturu,“ řekl Villeneuve. „Druhý film… je více akční než první díl. Je svalnatější,“ dodal.

Kromě Timothého Chalameta a Zendayi se v druhé části Duny vrátí také Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Javier Bardem, Dave Bautista, Stellan Skarsgård a Charlotte Rampling. K nim se nově připojí také Florence Pugh, Austin Butler, Léa Seydoux a Christopher Walken.

Doporučeno
Přehledně: Těchto filmů a seriálů se kvůli stávce v Hollywoodu jen tak nedočkáš Přehledně: Těchto filmů a seriálů se kvůli stávce v Hollywoodu jen tak nedočkáš 25. července 2023 12:30

„Pokud se mi podaří natočit trilogii, bude to sen,“ doplnil pak Denis Villeneuve.

Anketa:
Postrádala podle tebe první část Duny akčnost?
Jo, ale i tak to bylo epické.
Ano, moc mě to nebavilo.
Ne, první část je perfektní tak, jak je.
Jo, ale i tak to bylo epické.
16 %
Ano, moc mě to nebavilo.
2 %
Ne, první část je perfektní tak, jak je.
82 %
Domů
Sdílet
Diskuse