Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. ledna 2024 9:48
Čas čtení 0:29
Monika Růžičková

Lístky na odvetu století mezi Véghem a Vémolou rychle mizí, více než půlka je už pryč

Lístky na odvetu století mezi Véghem a Vémolou rychle mizí, více než půlka je už pryč
Zdroj: OKTAGON MMA
SPORT ATTILA VÉGH KARLOS VÉMOLA OKTAGON MMA
Uložit Uložené

Pokud chceš odvetu století vidět na vlastní oči, nečekej s koupí lístku moc dlouho.

Prodej vstupenek na turnaj do Edenu, který se uskuteční 8. června, byl spuštěn v pondělí. A za pouhé dvě hodiny bylo pryč přibližně 15 tisíc vstupenek, což činí zhruba 60 procent celkové kapacity stadionu. Prodeje nadále pokračují. 

Doporučeno
Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence Na Netflix míří jeden z nejoblíbenějších seriálů, doteď ho měla konkurence 29. ledna 2024 13:10

Promotér Ondřej Novotný během zahájení prodeje živě streamoval. Ve streamu zaznělo, že nejdražší lístky, které stály až 50 tisíc korun, jsou pryč. Nejlevnější lístek lze pořídit za 1290 korun prostřednictvím Ticketportalu.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Bojová organizace OKTAGON MMA oficiálně potvrdila odvetu mezi Karlosem Vémolou a Attilou Véghem loni v březnu. Bojovníci se spolu poprvé střetli na konci roku 2019 ve vyprodané O2 areně, v prvním vzájemném duelu odešel jako vítěz Végh, který knokautoval Vémolu po dvou minutách prvního kola.

Domů
Sdílet
Diskuse