Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. února 2024 14:44
Čas čtení 0:39
Vincenc Novák

Adele vystoupí kousek od Česka. Po obrovském zájmu přidává nové koncerty

Adele vystoupí kousek od Česka. Po obrovském zájmu přidává nové koncerty
Zdroj: Wikimedia/Egghead06/volně k užití
ZAHRANIČÍ ADELE
Uložit Uložené

Britská zpěvačka Adele v létě odehraje sérii koncertů v německém Mnichově. Jedná se o její první vystoupení v kontinentální Evropě od roku 2016.

Adele vystoupí v areálu mnichovského výstaviště, kde bude speciálně pro tuto příležitost postavena velkolepá aréna pod širým nebem s kapacitou 80 tisíc diváků a místy pro sezení i stání. Zpěvačka svými vystoupeními naváže na rezidenční koncertní show v Las Vegas i vystoupení v londýnském Hyde Parku. 

Zpěvačka v Mnichově vystoupí ve dnech 2., 3., 9. a 10. srpna. Kvůli obrovskému zájmu přidala další čtyři vystoupení, která se uskuteční 14., 16., 23. a 24. srpna. „V Evropě jsem nehrála od roku 2016! Nedokážu si představit úžasnější způsob, jak strávit léto a ukončit tuto krásnou etapu svého života a kariéry, než koncerty blíže k domovu během tak vzrušujícího léta,“ uvedla Adele na svém Instagramu

Registrace k nákupu vstupenek je nyní otevřena na zpěvaččině webu. Fanoušci obdrží odkazy k nákupu lístků 6. února, jejich prodej začne o den později. V běžném prodeji bude vstupenky možné zakoupit od pátku 9. února. 

Domů
Sdílet
Diskuse