Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. února 2024 17:40
Čas čtení 0:23
Anna-Marie Hanzlíková

Valentýnská pomsta pro ex? Zoo po nich pojmenuje švába či krysu a video z krmení pošle jako valentýnku

Valentýnská pomsta pro ex? Zoo po nich pojmenuje švába či krysu a video z krmení pošle jako valentýnku
Zdroj: kuritafsheen77/ Freepik / volně k užití
ZAJÍMAVOSTI OCHRANA ZVÍŘAT SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA) VALENTÝN VZTAHY ZVÍŘATA
Uložit Uložené

Chceš dát svému*svojí ex najevo, že už opravdu nemáš zájem? Nebo se prostě tak trochu pomstít? Americká zoo v San Antonio po něm*ní pojmenuje švába či potkana. Video, kde ho zvíře žere, pošle obdarované*mu jako valentýnku.

Program Cry Me a Cockroach spouští zoologická zahrada každoročně. Na kolik tě tahle sranda vyjde? Nejlevnější je zelenina za pět dolarů, tedy zhruba 115 korun. Zlatou střední cestou je šváb za deset dolarů, v přepočtu lehce přes 230 korun.

Doporučeno
Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky 7. února 2024 17:15

Pokud to chceš ex opravdu vymalovat, pořiď mu*jí za pětadvacet dolarů (bezmála 600 korun) hlodavce, tedy myš nebo potkana. Peněz ti nemusí být tolik líto, poputují na účely zoo, která se zasahuje v ochraně zvířat.

A kdo že jsou ti nejhorší ex? Mezi nejčastější jména pro valentýnské šváby patří Adam, Ray a Zach, jak řekl ředitel zoo pro CNN.

Domů
Sdílet
Diskuse