Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
7. února 2024 17:15
Čas čtení 0:37
Karolína Uličná

Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky

Chceš vařit pro Ronalda? Nástupní plat je pohádkový, fotbalista má ale náročné požadavky
Zdroj: TT via AP/Janerik Henriksson
ZAJÍMAVOSTI CRISTIANO RONALDO GASTRONOMIE
Uložit Uložené

Šéfkuchař*ka bude vařit v Ronaldově vile. Fotbalista však zatím na pozici nikoho vhodného nenašel, mohou za to vysoké nároky.

Fotbalista Ronaldo hledá osobního kuchaře, který by splňoval jeho náročné požadavky. Nabízí mu nástupní plat ve výši téměř 125 tisíc korun a možnost využívat kuchyň v jeho vile za více než 470 milionů korun, informuje Sportbible.

Doporučeno
Tereza Mašková znovu bojuje s poruchou příjmu potravy, vyjádřila se veřejně Tereza Mašková znovu bojuje s poruchou příjmu potravy, vyjádřila se veřejně 7. února 2024 9:20

Ronaldo a jeho partnerka Georgina však trvají na tom, že kuchař se musí specializovat na portugalskou kuchyni i na mezinárodní pokrmy včetně sushi. Podle deníku Daily Mail má ve své rezidenci na portugalské Riviéře k dispozici jak luxusní kuchyň, tak speciálně upravený prostor pro přípravu této japonské pochoutky.

Uchazeč nebo uchazečka o tuto lukrativní pozici zkrátka musí ovládat všechny světové kuchyně na nejvyšší úrovni. Najít člověka, který by splnil požadavky pětičlenné rodiny, je náročné. Ronaldo je známý tím, že o sebe velmi dbá a dbá na každý detail svého režimu, včetně stravy. Fotbalista zatím nenašel vhodného kandidáta, který by jeho vysoké nároky splňoval.

Pětinásobný držitel Zlatého míče v současnosti hraje za saúdskoarabský tým Al-Nassr. Smlouva s týmem mu vyprší v roce 2025.

jedlo Cristiano Ronaldo futbal jedálniček osobný kuchár
Zdroj: Instagram/@cristiano
Domů
Sdílet
Diskuse