Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
12. února 2024 9:00
Čas čtení 3:34

Oslav s námi Valentýna. Získej přístup k exkluzivnímu obsahu Refresheru, předplatné zdarma a láskyplný dárek

ZAJÍMAVOSTI REFRESHER BENEFITY
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let (zobrazit obsah)
zpět na hlavní stránkuZpět

Budeš náš valentýnský love match? Na oslavu svátku zamilovaných jsme si pro tebe připravili hned dvě překvapení.💖

Aktivuj si v období od 12. do 16. února jakékoliv roční předplatné Refresher+ a dostaneš automaticky další zdarma, které můžeš darovat své polovičce. Díky tomu už ti nebude koukat do telefonu a výhody členství v klubu Refresher+ si můžete užívat oba.

Roční členství odemkne tobě a tvé polovičce více než 4 000 prémiových článků a různé benefity, jako například lístky na koncerty známých interpretů či festivaly, pozvánky na filmové premiéry nebo PPV kódy na streamování MMA zápasů.

S naším druhým překvapením si můžete zpestřit společně strávený čas. K předplatnému 1 + 1 zdarma získáš také 250 Kč slevu na nákup v lolipop.cz. Hračky či pomůcky ti přijdou domů diskrétně zabalené, takže ani kurýr neodhalí tvoje láskyplné valentýnské plány. Dlouho však neváhej, tento voucher získá jen prvních 50 lidí.

Jak využít 1 + 1 zdarma na roční předplatné Refresher+💕

  • Aktivuj si jakékoliv roční předplatné Refresher+.
  • Po zakoupení ročního předplatného ti přijde potvrzující e-mail, ve kterém najdeš promo kód na další předplatné a 250 Kč slevu na nákup v lolipop.cz. (Pozor, voucher je limitovaný získá ho jen prvních 50 lidí, kteří si aktivují valentýnské předplatné.)
  • Teď už si oba můžete užívat valentýnskou atmosféru a výhody členství klubu Refresher+ po celý rok.
přidej se do klubu refresher+

Téma lásky a sexuality otevíráme neustále, nejen na Valentýna. Intimním tématům, která jsou ve všeobecnosti považovaná za společenské tabu, se věnujeme bez předsudků, s respektem a beze studu.

Rozebíráme všechno, od sexuální orientace přes sexuální preference a taktiky až po aktuální informace o tom, co víme o sexualitě lidí. Těmto tématům se můžeme věnovat také díky členům klubu Refresher+. Vybrali jsme krátkou ukázku obsahu na téma sexuality, který ti tvoje členství zpřístupní.

Valentýn, předplatné
Zdroj: REFRESHER / Daniel Tichý
Následující ukázky nejsou vhodné pro čtenáře a čtenářky mladší 18 let.

Navštívila jsem největší swingers klub v Praze: Na ženu při gang bangu dohlíží její manžel, najdeš tu sauny i glory holes

Napadlo tě někdy, jak to asi vypadá na swingers párty? Naše redaktorka Terka se to rozhodla zjistit a vyrazila na návštěvu pražského swingers klubu. Někteří lidé totiž na swingers stále nahlížejí jako na něco „chlípného“, tabuizovaného, nebo dokonce „nechutného“. Tohle tabu chceme zbořit. 

„Do swingers komunity jsem poprvé nahlédla před dvěma lety, když jsem se vydala do brněnské Vily Funny. Tentokrát jsem si vzala ‚na mušku‘ pražskou swingers scénu a moje kroky zamířily do vůbec prvního klubu v Praze, který nese název Swingers Club Praha.“

Celé prostory jsou temné, intimní, červeně nasvícené a budeš si v nich připadat jako v nějakém labyrintu, kde se může stát cokoli.

nahlédni pod pokličku swingers klubu
Swingers Club Praha
Zdroj: se souhlasem Swingers Clubu Praha

„Dosáhnu orgasmu za minutu.“ Češek a Čechů jsme se zeptali, jaká je jejich nejoblíbenější sexuální pomůcka

Dotazník týkající se nejoblíbenějších sexuálních pomůcek jsme vyvěsili na našich osobních sociálních sítích, ale také jsme ho umístili do facebookové skupiny Everyday Patriarchy Bullshit. Přišlo nám kolem tří desítek odpovědí.

„Moje oblíbená sexuální pomůcka připomíná penis s rukou. Je to vibrátor, který se skládá ze dvou částí – tu větší si dám dovnitř a ta menší mi směřuje přímo na klitoris. Obě části vibrují, což je fakt super. Nevěřila jsem, že narazím na něco, co mě zvládne tak rychle udělat, protože už jsem vyzkoušela spoustu věcí a funguje mi jen tato,“ svěřila se pro Refresher 32letá Marina.

podívej se na oblíbené sexuální hračky

„Orgasmus je intenzivnější a výstřik silnější.“ Masáž prostaty ti zajistí božské vyvrcholení. Poradíme ti, jak na to

„Při masáži prostaty je můj orgasmus mnohem intenzivnější,“ svěřil se mi kamarád, když jsme se bavili o orgasmech. Takové debaty by měly být normální a přirozené. Aby se nám lépe žilo, abychom bořili tabu a abychom měli bohatší sexuální život.

„Během masáže prostaty vždy dosáhnu orgasmu. A je mnohem intenzivnější, včetně silnějšího výstřiku. K orgasmu mi mnohdy stačí jen masáž prostaty, na penis vůbec není potřeba sahat. Jindy zase dosáhnu výstřiku jen skrze masáž prostaty a po chvilce dalšího, když mi partnerka začne dráždit penis,“ pochvaloval si Lukáš dvojitý orgasmus.

jak na masáž prostaty?
Refresher+, Valentýn
Zdroj: REFRESHER / Daniel Tichý

Propletení do preclíku i otvírání vagíny rukama. Vyzkoušela jsem nápadité polohy z Kámasútry. Jaká byla nejlepší?

Když se řekne Kámasútra, pravděpodobně si vybavíš nepřeberné množství všemožných a mnohdy velmi „jogínských“ sexuálních poloh. Nejedná se přitom vyloženě o sexuální příručku jako spíše o soubor o umění dobře žít, o povaze lásky, hledání životního partnera, udržování milostného života a dalších aspektech týkajících se lidského života. Poeticky řečeno, většina knihy se zabývá filozofií a teorií lásky.

Zaujata půvabem této staletí staré příručky jsem se rozhodla prozkoumat ty nejzajímavější a nejnápaditější sexuální polohy, které Kámasútra nabízí. Zatímco některé jsou poměrně snadné a zvládne je takřka každý, u některých je potřeba síla – a ohebnost. Poradíme ti, jaké se hodí na rychlý a vášnivý sex a u kterých si naopak budeš intimní chvilky vychutnávat pomalu a intenzivně.

více o polohách z kámasútry
sex
Zdroj: Pxhere/Q000024/volně k užití (ilustrační obrázek)

„Miluju, když mluví o jiných chlapech, se kterýma spala.“ Takto na dirty talk nahlíží mladí Češi a Češky

Jaké mají Češi a Češky zkušenosti s dirty talkem? Zeptali jsme se jich na to.

Dvaadvacetiletá Anna považuje dirty talk za skvělou předehru, která jí pomůže se uvolnit. „Celkově se mi nelíbí, když je při sexu člověk ticho... a co má říct? Jak bylo v práci? To asi ne. Takže logicky přichází na řadu dirty talk. Dirty talk je navíc skvělá předehra. Myslím, že spoustě lidem, včetně mě, pomáhá uvolnit se, protože může navozovat pocit, že jsi v roli a nejsi to ty,“ svěřila se Refresheru.

jak Češi a Češky vidí dirty talk?
Domů
Sdílet
Diskuse