Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Beats for Love.
14. února 2024 13:30
Čas čtení 2:19

Na ostravský Beats for Love míří držitel Grammy a nejlepší DJ planety

Na ostravský Beats for Love míří držitel Grammy a nejlepší DJ planety
Zdroj: Beats for Love
KULTURA BEATS FOR LOVE FESTIVALY
Uložit Uložené

Již za necelých pět měsíců odstartuje jubilejní 10. ročník největšího festivalu taneční hudby ve střední Evropě. Pořadatelé oznámili hlavní hvězdu programu.

Na Beats for Love přijede držitel dvou cen Grammy, hitmaker a aktuálně nejlepší DJ planety David Guetta z Francie, který proslul především svými housovými hity. I přes toto oznámení pořadatelé slibují, že s hvězdnými jmény neskončili, takže jestli máš v plánu na festival v termínu 3.–⁠6. 7. 2024 vyrazit, máš se pořád na co těšit. 

„O Davida Guettu se snažíme dlouhodobě a jsme moc rádi, že to vyšlo zrovna na jubilejní ročník. Jednání byla opravdu složitá a náročná a s jeho vystoupením je spojena i spousta produkční práce – jak nyní, tak na festivalu, protože technické podmínky odpovídají velikosti jeho jména,“ komentuje úspěch Beats for Love ředitel festivalu Kamil Rudolf.

40 let na elektronické scéně

David Guetta (56 let) je rodák z francouzské Paříže, který se na scéně elektronické taneční hudby pohybuje již 40 let. Není tedy žádná kometa, ale spíše stálice představující kvalitu a nadčasovost. Za tuto dlouhou dobu spolupracoval s takovými jmény, jako jsou Fergie, Rihanna, Nicki Minaj, Sia, Akon, The Black Eyed Peas, Kelly Rowland či Snoop Dogg. Jeho dlouhodobé úspěchy pak korunují nejen dvě ceny Grammy z celkem 13 nominací, ocenění v American Music Awards nebo čtyři prvenství v celosvětové anketě Top 100 DJs, ale i spousta dalších mezinárodních cen. Za zmínku určitě stojí jeho skladby Titanium, I Gotta Feeling, One Love, I'm Good (Blue) nebo písně When Love Takes Over a Revolver, za které získal zmiňované Grammy a znají je miliony fanoušků po celém světě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Beats for Love festival (@beats.for.love.festival)

Line-up doplní další zvučná jména

Návštěvníci z Česka i zahraničí se mohou těšit na bohatou přehlídku zvučných jmen. Kromě již zmiňovaného Davida Guetty na festivalu vystoupí celá řada dalších DJs a seskupení se svými živými tanečními sety. Například britský hudební tandem Chase & Status uvede svou očekávanou show na hlavním pódiu Love stage a potěší tak jistě nejen milovníky drum and bass megahitu Baddadan, který mimo jiné získal ocenění za track roku v anketách Best of British awards a Drum&Bass Arena awards. Na stejném pódiu si na své přijdou i milovníci liquid drum and bassu, které bezpochyby potěší tandem Hybrid Minds z Anglie, který patří mezi nejpopulárnější jména tohoto stylu.

Původem ukrajinská DJka Miss K8 představí svůj set na Empire stagi a bude hostit subžánry hardcore a hardstyle. Na festivalu Beats for Love vystoupí tato královna hardcoru již podruhé. Stejná stage představí i nizozemského Dr. Peacocka, který se zaměřuje především na frenchcore. Původem turecký Len Faki či Španěl Lewis Fautzi zase potěší fanoušky techna a vystoupí na Techno Dome stagi. Nová jména pořadatelé oznámili i na populární Future stagi. Tam se objeví například legendární Giuseppe Ottaviani, progresivní duo Eli & Fur, nizozemský Julian Jordan či Danny Avila, který se věnuje subžánru nazvanému mainstage techno.

nakupuj vstupenky
Chase&StatusMISS K8, DJlen faki, DJGiuseppe Ottaviani, DJ
Zobrazit galerii
(4)

Už tradičně v areálu Dolní Vítkovice

Nejen jedinečné prostředí a specifická atmosféra areálu Dolní Vítkovice dělají z Beats for Love jednu z nejunikátnějších akcí festivalové sezóny. „Naši fanoušci nám opakovaně potvrzují, že Beats for Love jsou jejich nejoblíbenější čtyři dny v roce. Věřím tomu, že z velké části je to právě díky našemu propracovanému hudebnímu programu, který nabízí široké spektrum vystupujících interpretů a hvězd světové elektronické scény,“ přibližuje ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Nadcházející ročník festivalu mimo jiné uvede i řadu menších scén a zón včetně pestrého doprovodného programu a konference Talking Beats. Více informací o programu a vstupenky najdeš na webu Beats for Love a v síti prodejen Ticketstream.

„Doporučujeme ovšem s nákupem neváhat. Například místa na festivalových kempech mizí raketovou rychlostí a zbývá také už jen pár posledních desítek celofestivalových VIP vstupenek,“ radí marketingový ředitel festivalu Matyáš Ožana. 

Domů
Sdílet
Diskuse