Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
14. února 2024 11:31
Čas čtení 0:39
Veronika Ábelová

Princ Harry a Meghan spustili nový web. Okamžitě za něj sklidili kritiku

Princ Harry a Meghan spustili nový web. Okamžitě za něj sklidili kritiku
Zdroj: Netflix
OSOBNOSTI KRÁLOVSKÁ RODINA MEGHAN MARKLE
Uložit Uložené

Princ Harry a Meghan se opět objevují v britských médiích. Důvodem je nový web Sussex.com, který nahradil jejich dosavadní stránky Archwell. Problémem je údajně jeho komerčnost.

Nově spuštěný web Sussex.com bude hlavním webem páru, kde budou sdílet své osobní i oficiální novinky. Zároveň budou prostřednictvím webu informovat veřejnost o svých nadcházejících plánech.

Oproti předchozímu webu tu najdeš řadu znaků typických pro královskou rodinu, jako například královský erb. To by mohlo být podle serveru Daily Mail hlavně kvůli komerčním účelům. Na webu se totiž odkazuje více na jejich oficiální tituly, jež je ve spojení s komercí přísně zakázáno využívat.

Doporučeno
Princ Harry se dohodl s britským bulvárem. Za narušení soukromí dostane tučné odškodné Princ Harry se dohodl s britským bulvárem. Za narušení soukromí dostane tučné odškodné 10. února 2024 16:32

Na webu s fotkou Harryho a Meghan je uvedena také jejich biografie nebo seznam nedávných aktivit. Princ Harry je na webu představen jako humanitář, vojenský veterán, obhájce duševního zdraví nebo bojovník za životní prostředí. Vévodkyně Meghan jako feministka, bojovnice za lidská práva a rovnost pohlaví.

„S používáním Sussexu budou mít opravdu problém. Je to královský titul, a pokud se v tom objeví jakýkoli náznak komerce, bude zrušen. Je zarážející, že nevidí, jak je to hloupé,“ řekl jeden ze zdrojů Daily Mailu.

Otázkou je, jestli tento krok rozpoutá další spory mezi párem a královskou rodinou.

Domů
Sdílet
Diskuse