Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek je PR zpráva společnosti Garnier Fructis.
27. února 2024 9:30
Čas čtení 2:08
Sponzorovaný obsah

Trápí tě slabé vlasy nebo bojuješ s lupy? Tyto produkty nesmí ve tvé koupelně chybět

MÓDA
Uložit Uložené

Pokud chceš mít zdravé a pevné vlasy bez lupů, musíš jim dopřát kvalitní péči.

I tobě zůstane během každého mytí či česání mezi prsty spousta vlasů? Ztratit 50 až 100 vlasů denně je docela normální a vůbec tě to nemusí stresovat. Pokud máš ale pocit, že tvé vlasy padají příliš často, jsou lámavé a slabé, je načase upravit svou vlasovou rutinu. Totéž platí v případě, že bojuješ s podrážděnou vlasovou pokožkou či lupy. Správný výběr vlasové kosmetiky, především šamponu, je základním krokem v řešení těchto problémů.

Známá značka kosmetiky Garnier má ve své nabídce dvě speciální řady kosmetiky určené pro dva nejčastější vlasové problémy. Produkty z řady Fructis Vitamin & Strength jsou určeny pro lámavé a slabé vlasy. Šampony z řady Fructis Antidandruff s obsahem pirokton olaminu ti zase pomohou bojovat s lupy.

Řada Garnier Fructis Vitamin & Strength obsahuje červený pomeranč, vitamin C a biotin. Garnier uvádí, že se tyto ingredience postarají o to, aby byly tvé vlasy pevnější a lesklejší. Najdeš zde šampon, balzám, bezoplachovou péči a sérum. Všechny produkty jsou veganské a vhodné pro každodenní použití.

Díky pravidelnému používání produktů z řady Fructis Vitamin & Strength budou tvé vlasy zdravější a pevnější. Bezoplachová péče z nové řady pomáhá bojovat proti roztřepeným konečkům, snižuje poškození způsobené česáním vlasů a eliminuje vypadávání zapříčiněné lámavostí.

4 kroky pro zdravější vlasy

Vlasy si nejprve umyj posilujícím šamponem, následně nanes kondicionér. Tato kombinace tvým vlasům poskytne intenzivní péči bez zatížení. Po umytí vlasů aplikuj bezoplachovou péči s technologií, která má zabránit padání vlasů způsobenému lámavostí.

Bezoplachová péče dále:

  • hydratuje,
  • nezatěžuje vlasy,
  • pomáhá s rozčesáváním,
  • dodává vlasům intenzivní lesk,
  • zabraňuje krepatění.

Do své každodenní vlasové rutiny nezapomeň zařadit sérum proti vypadávání vlasů, které stejně jako ostatní produkty z této řady obsahuje červený pomeranč a multivitaminový komplex (vitamin C a biotin). Co v něm ale nenajdeš, je silikon.

Šampon z řady Fructis Vitamin & Strength koupíš už za 149 korun, kondicionér je o něco levnější, bezoplachová péče tě vyjde na 139 korun a doporučená cena séra je 169 korun.

sérum na vlasy Garnier

Proti lupům jedině se šampony Antidandruff

Garnier si připravil speciální řadu i pro lidi, které trápí lupy. Šampony Fructis Antidandruff jsou obohacené o pirokton olamin, což je látka určená k řešení různých problémů s pokožkou, jako jsou lupy, svědění či podráždění.

Pirokton olamin má antimikrobiální vlastnosti, které pomáhají eliminovat plísně a kvasinky, jež způsobují vznik lupů na pokožce hlavy. Pirokton olamin také pomáhá udržovat rovnováhu pokožky hlavy a zabraňuje tak vzniku nových lupů.

Šampon Garnier Fructis Antidandruff Citrus určený na mastné vlasy obsahuje kromě účinné látky pirokton olamin také citrusové extrakty. Tyto složky pomáhají hloubkově čistit a osvěžovat vlasy, čímž jim dodávají zdravý vzhled.

garnier šampón proti lupinám, Antidandruff
Zdroj: Garnier

Citrusové složky navíc mají výrazné zklidňující účinky na podrážděnou a svědící pokožku hlavy, takže jsou skvělé i pro lidi s citlivou pokožkou. Díky této kombinaci účinných složek šampon Garnier Fructis Antidandruff Citrus nejenže účinně bojuje proti lupům, ale zároveň přináší svěžest a zklidnění pokožce hlavy.

Zklidňující šampon Garnier Fructis Antidandruff je kromě pirokton olaminu obohacen o výtažky ze zeleného čaje, který má významné protizánětlivé účinky a zároveň podporuje hydrataci vlasové pokožky. Synergie těchto složek zajišťuje nejen účinné odstranění lupů a zklidnění podrážděné pokožky hlavy, ale také hydrataci vlasů a ochranu před poškozením.

I tyto šampony jsou bez obsahu silikonů. Doporučená cena obou šamponů z řady Antidandruff je 129 korun.

Domů
Sdílet
Diskuse