Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. února 2024 15:29
Čas čtení 0:45
Karolína Uličná

FOTO: Značky Jacquemus a Nike opět spojily síly a vytvořily Swoosh Bag. Kožená kabelka stojí přes 10 tisíc

FOTO: Značky Jacquemus a Nike opět spojily síly a vytvořily Swoosh Bag. Kožená kabelka stojí přes 10 tisíc
Zdroj: Jacquemus/propagační materiál
MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Oficiální představení a prodej kabelky jsou naplánovány na pondělí 26. února.

Značky Jacquemus a Nike opět spojily síly a po futuristických teniskách JF1 přinášejí na trh stylovou kabelku, píše Hypebeast. Jacquemus stále dokazuje, že je jedním z nejlepších spolupracovníků Nike, pokud jde o pokrokový design a věci, které dokáží pobláznit nejen nadšence těchto dvou značek.

The Swoosh Bag, nejnovější kousek vzájemné spolupráce, uvedou značky na trh již v pondělí 26. února. Výsledkem bude geniální malá kožená kabelka Jacquemus x Nike Swoosh, kterou vyrobila americká atletická sprinterka Sha'Carri Richardson. Právě její ruka se nachází na zveřejněné fotografii instagramového profilu Jacquemus.

Módní doplněk je zatím dostupný ve třech barvách – tmavě hnědé, tmavě růžové a takzvané ivory (barva slonové kosti). Všechny tři vyhotovení stojí v přepočtu nad deset tisíc korun. Na jejich oficiálním webu se už můžeš registrovat a být mezi prvními, kteří získají tento luxusní doplněk.
 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa JACQUEMUS (@jacquemus)

Tvar kabelky imituje logo Nike. Pro svou velikost je kabelka spíše oživením šatníků a outfitů než praktickým prvkem. „Můj balzám na rty a tampon se nemohou dočkat této kabelky,“ píše se v jednom komentáři pod fotkou. „Koupila jsem si to na nošení banánů do práce,“ komentuje další uživatelka.

Jacquemus, Nike, Swoosh bagJacquemus, Nike, Swoosh bag kabelkaJacquemus, Nike, Swoosh bag kabelka spolupráca
Zobrazit galerii
(3)
Domů
Sdílet
Diskuse