Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. března 2024 13:30
Čas čtení 0:51
Anna-Marie Hanzlíková

Už žádné „zobrazeno“ a možnost upravovat zprávy po odeslání? Instagram představil nové funkce

Už žádné „zobrazeno“ a možnost upravovat zprávy po odeslání? Instagram představil nové funkce
Zdroj: Pexels/Alena Darmel/volně k užití
TECH INSTAGRAM
Uložit Uložené

Instagram oznámil řadu nových funkcí. Týkat by se měly hlavně DMs. Koukni, s jakými novinkami Meta přišla.

Updaty by se měly týkat hlavně zpráv, zkráceně DMs (z anglického direct messages). Právě ty měly být pro společnost Meta prioritou. V úterý firma vydala seznam očekávaných updatů. Co tě na Instagramu tedy brzy čeká?

Doporučeno
Když je věk jen číslo. Forbes zveřejnil žebříček 7 nad 70, kdo v něm figuruje? Když je věk jen číslo. Forbes zveřejnil žebříček 7 nad 70, kdo v něm figuruje? 6. března 2024 10:15

Upravené zprávy

Nově budeš moct odeslané zprávy upravovat, a to až 15 minut po odeslání. 

Žádné zobrazeno

Taky jsi úzkostný*úzkostná, když omylem otevřeš zprávu, na kterou ale nechceš nebo nemůžeš hned odpovědět, protože to druhé straně hodí zobrazeno? Tak tomu je teď konec. Funkci zobrazeno totiž můžeš vypnout, a to buď úplně, nebo jen pro konkrétní chat. Jak na to? Jdi do nastavení účtu, vyber možnost „odpovědi na zprávy a příběhy“, zvol „zobrazit potvrzení o přečtení“ a tam to jednoduše vypni.

@jacvanek FOR ALL OF MY ANXIETY GIRLIES ❤️ #update ♬ original sound - Jac Vanek

Piny

Svou oblíbenou nebo praktickou zprávu si budeš můžeš nově připnout. Tahle funkce je užitečná hlavně ve skupinových chatech, kde by měla fungovat taky.

Personalizace chatů

Motivy a barevné chaty, jaké znáš třeba z Messengeru. Přidat si můžeš nové barvy i docela divoké motivy, například se srdíčky nebo lízátky.

Doporučeno
Tihle dva slavní herci byli vystřiženi z druhé Duny. Režisérovi to lámalo srdce Tihle dva slavní herci byli vystřiženi z druhé Duny. Režisérovi to lámalo srdce 5. března 2024 13:18

Ukládání samolepek

Známe to všichni, je otravné hledat oblíbenou samolepku nebo gif pokaždé znovu. Teď si je konečně můžeš uložit. Navíc nově můžeš samolepky, gify, ale i fotky, hlasovky nebo videa použít jako přímou odpověď na zprávu.

Domů
Sdílet
Diskuse