Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2024 15:22
Čas čtení 0:39
Ondřej Mrázek

Kontroverzní youtuber Jake Paul se utká s legendou boxu Mikem Tysonem. Přímý přenos bude na Netflixu

Kontroverzní youtuber Jake Paul se utká s legendou boxu Mikem Tysonem. Přímý přenos bude na Netflixu
Zdroj: Netflix
SPORT BOX JAKE PAUL MIKE TYSON NETFLIX
Uložit Uložené

Zápas se uskuteční 20. července na stadionu AT&T v Texasu a bude dostupný všem předplatitelům služby Netflix.

Známý youtuber, influencer a v poslední době taky boxer a MMA zápasník Jake Paul se v létě utká s bývalým šampionem v těžké váze Mikem Tysonem v boxerském zápase, který bude živě přenášet streamovací služba Netflix.

Boxerská událost roku?
Boxerská událost roku? Zdroj: Netflix

Nebude to přitom poprvé, co se Paul a Tyson společně objeví na boxerské kartě. Paul bojoval ve společném hlavním zápase exhibičního klání, v jehož rámci Tyson v roce 2020 nastoupil proti Royi Jonesovi Jr. a který byl Tysonovým prvním boxerským zápasem od roku 2006.

Paul tehdy porazil bývalého hráče NBA Natea Robinsona knock-outem v druhém kole, shodou okolností se jednalo o youtuberův druhý profesionální boxerský zápas v kariéře.

Doporučeno
Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku Převýchovné zařízení? Na Ivy Ridge byly děti týrány a sexuálně zneužívány. Pobočka (ne)polepšovny existovala i v Česku 11. dubna 2024 12:00

Další informace, včetně hlavního zápasu a doprovodných programů, budou oznámeny později. Zápas vzniká v rámci partnerství mezi Netflixem a společností Most Valuable Promotions (MVP) Paula a Nakisy Bidarianových.

Domů
Sdílet
Diskuse