Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
12. března 2024 16:05
Čas čtení 0:53
Ella Petrová

Kim Kardashian a Odell Beckham Jr. svou náklonnost už neskrývají. Potvrdili to na afterparty Oscarů

Kim Kardashian a Odell Beckham Jr. svou náklonnost už neskrývají. Potvrdili to na afterparty Oscarů
Zdroj: Instagram/@kimkardashian
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN VZTAHY
Uložit Uložené

Kim Kardashian už není sama. Se svým novým přítelem Odellem Beckhamem Jr. si na afterparty Oscarů vyměnili nejen několik zamilovaných pohledů, ale došlo i k dotekům.

Už dlouhou dobu se šušká, že Kim Kardashian (43) a hráč amerického fotbalu Odell Beckham Jr. (31) spolu chodí. Nikdo z nich vztah nepotvrdil. V únoru byli spatřeni v Las Vegas, které navštívili z důvodu konání Super Bowlu. Žádný znak náklonnosti však světu neukázali.

To se změnilo nyní. Oba se zúčastnili Vanity Fair Oscar party. Na červený koberec dorazila Kim sama a oblékla bílé šaty značky Balenciaga, se kterou dlouhodobě spolupracuje. Na afterparty už byla se svým přítelem. Video, v němž můžeme tyto dvě hrdličky spatřit, ukázal web TMZ. V tuto chvíli tak může Hollywood přivítat nový hvězdný pár.


Kim Kardashian byla několik let manželkou známého amerického rappera Kanyeho Westa, s nímž má čtyři děti. Manželství jim bohužel nevydrželo a rozvedli se začátkem roku 2022. Když si Kim po jejich rozchodu našla nového přítele, amerického baviče a herce Petea Davidsona, Kanye z toho nebyl úplně nadšený, a dokonce mu veřejně vyhrožoval. Kim se s Petem po několikaměsíčním vztahu v roce 2022 rozešla a poté zůstala single. V září minulého roku se začaly šířit zvěsti o potenciálním vztahu s již zmíněným Odellem.
 
Dlouhodobou partnerkou Odella Beckhama Jr. byla modelka Lauren Wood, se kterou dokonce přivítal i společného potomka. O jejich rozchodu se začalo mluvit až v souvislosti s Kim, se kterou se Odell začal vídat. Jejich čerstvému vztahu tak můžeme popřát jen to nejlepší.

Domů
Sdílet
Diskuse