Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Tento článek byl vytvořen v rámci mediální spolupráce se společností Oktagon.
11. dubna 2024 16:00
Čas čtení 2:53

Zápasník Daniel Škvor o Oktagonu: Poppeck i Xavier jsou nudní zápasníci. Vybral jsem si soupeře, kterého nikdo nechtěl

Zápasník Daniel Škvor o Oktagonu: Poppeck i Xavier jsou nudní zápasníci. Vybral jsem si soupeře, kterého nikdo nechtěl
SPORT
Uložit Uložené

Zkušeného zápasníka čeká britská premiéra.

Když sebevědomý Will Fleury (11:3) podpisem oficiálně zpečetil svůj příchod do OKTAGON MMA, vyzval téměř celou elitu polotěžké divize. Jedno jméno však ve svém monologu vynechal – Daniel Škvor (7:3). A právě český bojovník nakonec jako jediný přikývl na nabídku změřit si síly s ostříleným Irem. V největší výzvě dosavadní kariéry je připraven uspět.

Náš reprezentant je aktuálně povzbuzen dvěma vítězstvími v řadě. Nejdříve pod širým nebem na Štvanici v souboji dvou milovníků pěstních výměn překvapivě uškrtil Nermina Hajdarpašiče, aby následně skolil i legendárního Martina Zawadu. „Chci výzvu. Nezajímá mě Poppeck či Xavier. Jsou to pro mě nudní zápasníci, kteří taktizují. S Fleurym nikdo bojovat nechtěl, proto jsme to vzali,“ ozřejmil svůj výběr Daniel Škvor.

Ir s bohatými zkušenostmi z elitních lig světa, jako je například Bellator či PFL, přichází pod žluto-černou vlajku s cílem vyčistit divizi a dojít si pro opasek. „Nemůže mě podceňovat při svém prvním duelu po vstupu do Oktagonu. Má za sebou obrovskou kariéru v prestižních organizacích. Uvědomuje si své kvality. Stejně jako já, když jsem kdysi zápasil v postoji. Mojí prací je připravit se na každý aspekt jeho boje,“ uvedl zástupce pražského Reinders MMA.

Zkušený Fleury si věří

Papírové předpoklady hovoří ve prospěch Willa Fleuryho, který je na profesionální scéně smíšených bojových umění o zhruba pět let déle než jeho protivník. I proto si nic jiného než vítězný debut nepřipouští. „Určitě mě nepovažuje za nebezpečného, ​​protože je zkušený. Ale to jsem i já. To, že mám za sebou kariéru v postoji, neznamená, že nejsem tvrdý. Nechci prozrazovat taktiku, to si necháme jako překvapení do zápasu,“ řekl šampion pyramidy OKTAGON Underground z roku 2020.

Daniel Škvor strávil dlouhé období kariéry v největší postojové organizaci Glory. Pod pravidly kickboxu čelil absolutní špičce planety a zavítal do různých koutů Evropy. Na anglické půdě ale půjde o jeho premiéru.

„Samozřejmě mám řadu svých fanoušků, ale většinou zápasím pro sebe. Budu rád, když mi budou fandit i Angličané, ale je mi jasné, jaké to tam bude. Rád bojuji v zahraničí, protože tam není takový mediální tlak. Více se dokážu uvolnit,“ představuje svůj postoj před očekávaným dubnovým soubojem v Birminghamu.

Na kartě OKTAGON 56 jsou připraveny zápasy jako Aby vs. Creasey, Wanliss vs. Siraj či Rock vs. Catacoli. Těšit se můžeš i na hvězdný souboj mezi bývalým dvojnásobným šampionem Cage Warriors a organizace FCC Stantonem a titulovým vyzývatelem FEN Wojciechowským.

Vstupenky na MMA show plnou ostrých duelů, kterou můžeš zažít už 20. dubna, koupíš tady. Cena nejlevnějších vstupenek začíná na zhruba 1 600 korunách (53,60 £).

kup lístky
Domů
Sdílet
Diskuse