Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. května 2024 v 15:43
Čas čtení 0:33
Karolína Fejtová

Bude Šógun 2? Hvězda seriálu podepsala novou smlouvu

Bude Šógun 2? Hvězda seriálu podepsala novou smlouvu
Zdroj: Disney+/Hulu
FILMY A SERIÁLY NEJLEPŠÍ SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Minisérie Šógun je o krok blíž pokračování. Hvězda a producent Hirojuki Sanada podepsal smlouvu se stanicí FX, vrátí se v roli lorda Jošiho Toranagy.

Web Variety informoval, že FX zvažuje přesunout seriál Šógun v nominacích Emmy z kategorie minisérií do dramat. Pokud by se tak stalo a Šógun by byl obnoven, zamíchalo by to s pořadím o Emmy. FX by tímto krokem postavilo velkorozpočtový seriál proti The Crown, The Morning Show nebo Fallout. Původně měl soupeřit v minisériích proti Baby Reindeer, Fellow Travelers, Ripley či True Detective: Night country.

Doporučeno
Lepší než Hra o trůny! Viděli jsme všechny díly epického seriálu Šógun Lepší než Hra o trůny! Viděli jsme všechny díly epického seriálu Šógun 17. února 2024 v 14:00

V případě obnovení druhé série by se pravděpodobně vrátil i Cosmo Jarvis, aby si zopakoval svou roli pilota majora Johna Blackthorna.

Seriál Šógun, který napsali Justin Marks a Rachel Kondo, sleduje ztroskotaného anglického námořníka, jenž se zaplete do japonské politiky. Děj se odehrává v 17. století na několika kontinentech a je dosud nejdražším seriálem stanice FX. Měl obrovský úspěch, dočkal se devíti milionů zhlédnutí na Hulu, Disney+ a Star+ za prvních šest dní dostupnosti.

Domů
Sdílet
Diskuse