Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2024 v 10:12
Čas čtení 0:31
Ondřej Jarůšek

VIDEO: Sexuální scéna i drsný boj. Česká hra Kingdom Come: Deliverance II má nový trailer

VIDEO: Sexuální scéna i drsný boj. Česká hra Kingdom Come: Deliverance II má nový trailer
Zdroj: Warhorse Studios/propagační materiál
TECH GAMING NOVÉ HRY
Uložit Uložené

Festival Summer Game Fest přinesl herním nadšencům a nadšenkyním celou řadu nových herních trailerů. Jedním z nich je i ukázka z Kingdom Come: Deliverance II.

Středověké RPG z produkce Warhorse Studios se na Summer Game Festu ukázalo ve dvouminutovém traileru, ve kterém sledujeme našeho hlavního hrdinu Jindřicha ze Skalice, který putuje po boku Jana Ptáčka. A ocitnou se i na pranýři. 

Trailer nám dává nahlédnout na momenty z boje, které ukazují některé nové zbraně, ale nechybí ani návštěva lázní, tanec, pití nebo sexuální scéna. Jak se zdá, Jindřichovo nové dobrodružství bude co do aktivit opravdu pestré.

Doporučeno
Český banger a návrat hororové legendy. Toto je 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2024 Český banger a návrat hororové legendy. Toto je 10 nejočekávanějších her druhé poloviny roku 2024 30. května 2024 v 8:00

Bohužel, stále jsme se nedočkali konkrétního data vydání. Stále však platí, že by Kingdom Come: Deliverance II mělo vyjít do konce roku 2024. Příběh naváže na události z prvního dílu z roku 2018. V případě očekávaného pokračování však mají tvůrci ještě daleko větší ambice. Proč bude podle nás Kingdom Come: Deliverance II lepší než jednička, si můžeš přečíst v tomto článku.

Domů
Sdílet
Diskuse