Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. června 2024 v 9:19
Čas čtení 0:43
Ella Petrová

Brutálně zavraždili vlastní rodiče a pak šli do kina. O čem bude 2. řada seriálu Monstrum?

Brutálně zavraždili vlastní rodiče a pak šli do kina. O čem bude 2. řada seriálu Monstrum?
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY KRIMI SERIÁLY NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Američtí vrazi aneb příběhy, ze kterých běhá mráz po zádech.

Druhá série hitu Netflixu s názvem Monstrum vyjít už koncem letošního roku.

Doporučeno
Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje nejvíc ze všech Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje nejvíc ze všech 6. června 2024 v 8:15

Monstrum - Příběh Jeffreyho Dahmera je první řadou seriálu a sleduje život jednoho z nejznámějších sériových vrahů Jeffreyho Dahmera, kterého si zahrál Evan Peters. Za více než deset let zavraždil sedmnáct mladých kluků a mužů. Jak to, že tak dlouho dokázal unikat spravedlnosti? Seriál se zaměřuje hlavně na dobu předtím než byl konečně dopaden a uvězněn. 


Milovníci a milovnice kriminálních seriálů se mohou těšit, jelikož nyní přichází Netflix s dalším vysoce sledovaným případem. Druhá řada je pojmenovaná Monstrum - Příběh Lylea a Erika Menendezových. Jedná se o případ bratrů, kteří zavraždili vlastní rodiče.

Doporučeno
Čokoláda za osm korun, pivo IPA za šest. Navštívili jsme nejlepší pražské „zlevněnky“ Čokoláda za osm korun, pivo IPA za šest. Navštívili jsme nejlepší pražské „zlevněnky“ 7. června 2024 v 8:00

U soudu dvojice uvedla jako důvod svého činu léta sexuálního, emocionálního a fyzického zneužívání, obžaloba však tvrdila, že to udělali jen proto, aby získali svůj podíl na rodinném jmění. Nakonec byli oba bratři odsouzeni na doživotí bez možnosti podmínečného propuštění.

monsters
Zdroj: Netflix


Lyla a Erika Menendezovi si mají zahrát Alexander Chavez a Cooper Koch. Fanoušci a fanynky se už velmi těší, někdo z nich oznámení druhé řady okomentoval: „Jsem nadšený z bratrů.” Jiný dodal: „Potřebujeme více seriálů jako je Monstrum.”

Domů
Sdílet
Diskuse