Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. července 2024 v 16:13
Čas čtení 1:01
Ella Petrová

Vrátí se Samantha do další série pokračování Sexu ve městě? Herečka se vyjádřila

Vrátí se Samantha do další série pokračování Sexu ve městě? Herečka se vyjádřila
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI MAX SERIÁLY
Uložit Uložené

Kim Catrall jako seriálovou Samanthu všichni zbožňujeme. V pokračování seriálu zvaném A jak to bylo dál… se k jedné z hlavních rolí nevrátila a objevila se v něm pouze na chvilku. Nyní se spekuluje, zda si nezahraje ve třetí řadě.

Sex ve městě je naprosto ikonickým seriálem konce devadesátých a začátku nultých let. Carrie, Charlotte, Miranda a Samantha jsou ženy žijící v New Yorku, a především nejlepší přítelkyně, které se pravidelně schází a drbou o mužích a sexu. Právě Samantha je z nich nejvíc posedlá sexem a diváci a divačky ji milují za její otevřenost, nespoutanost a zdravé sebevědomí.

Doporučeno
Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda Toto jsou nejlepší second handy v Praze. Najdeš tu trendy Diesel kousky, Pradu i lokální brandy jako Skedda 25. července 2024 v 7:00

Když před třemi lety Max začal natáčet pokračování tohoto kultovního seriálu s názvem A jak to bylo dál..., vrátily se do něj jen tři hlavní postavy. Samantha chyběla. Catrall se tehdy vyjádřila, že nechce být součástí nového seriálu. Nelíbilo se jí, jak byla její postava představena ve scénáři k nikdy nerealizovanému třetímu filmu. 

Sex v meste
Zdroj: HBO


Nakonec se v seriálu objevila v takzvané epizodní roli. Vrátila se do posledního dílu druhé série obnoveného seriálu. Předtím si její postava pouze v první sérii vyměnila textové zprávy se Sarah Jessicou Parker, která hraje Carrie Bradshaw. A jak to tedy bude s příští řadou? Zahraje si v ní?
 
Kim Catrall uvedla, že si v seriálu nadále nezahraje. K jedné ze spekulací na síti X pouze napsala: „Jé, to je milé, ale ne, nevracím se.“ Už dříve v jednom z rozhovorů pronesla, že to nejde dělat do nekonečna, seriál a dva filmy stačily.

Doporučeno
Co předpověděla Baba Vanga na rok 2025 a kdy dle ní nastane konec světa? Co předpověděla Baba Vanga na rok 2025 a kdy dle ní nastane konec světa? 20. července 2024 v 9:35
Doporučeno
Tohle jsou nejlepší smažené dezerty na světě. Česko zabodovalo dvěma dobrotami Tohle jsou nejlepší smažené dezerty na světě. Česko zabodovalo dvěma dobrotami 24. července 2024 v 8:42
Doporučeno
Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? Tohle je deset nejlepších knih jednadvacátého století. Souhlasíš s výběrem? 23. července 2024 v 8:28

Tento názor sdílí i mnoho diváků a divaček. Nový koncept seriálu si nevede zas tak dobře a jak se říká, v nejlepším se má přestat. Původní seriál patří mezi jedny z nejlepších a je škoda ho takhle překrucovat ve snaze vrátit se k tehdejší popularitě, která je však nenahraditelná.
 

Sex v meste
Zdroj: Repro foto/Youtube/bestmomentsseries
Domů
Sdílet
Diskuse