Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
6. června 2024 v 8:15
Čas čtení 1:54
refresher team

Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje nejvíc ze všech

Těchto šest filmů se aktuálně nelegálně stahuje nejvíc ze všech
Zdroj: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM)
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Server AV Mania živě sestavil přehled filmů, které se na torrentech aktuálně stahují nejčastěji.

„Vzali jsme týdenní přehledy nejstahovanějších filmů, které se objevují na torrentech, a spojili je do jednoho žebříčku. Tohle jsou aktuálně filmy, o které je na světě největší zájem, které se nejvíc pirátí,“ informoval server.

Doporučeno
ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí ŽEBŘÍČEK: Tyhle české herce mají lidé úplně nejradši, první místo nepřekvapí 28. května 2024 v 8:05

Tohle je aktuálně šest nejvíce stahovaných filmů:

6. Kung Fu Panda 4

Hrdina animované ságy Kung Fu Panda už mnohokrát prokázal, že si titul „Dračí bojovník“ navzdory všemu (zejména své nemotornosti) skutečně zaslouží. Pod odborným dohledem mistra Šifua se stará o to, aby jeho rodné Údolí klidu dostálo svému názvu. Jenže jeho mentor si teď usmyslel, že Po by měl povýšit a stát se duchovním vůdcem celého údolí a tím pádem také vybrat svého nástupce do role Dračího bojovníka.

5. Krotitelé duchů: Říše ledu

Ve snímku Krotitelé duchů: Říše ledu se rodina Spenglerových vrací tam, kde to všechno začalo, tedy do legendární hasičské stanice v New Yorku, aby zde její členové spojili síly s původními krotiteli duchů. Ti mezitím vybudovali přísně tajnou laboratoř, jejímž účelem je posunout chytání duchů na zcela novou úroveň.

Doporučeno
„Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra „Líbí se mi malé holčičky. Nechci jim ublížit, mám touhu je chránit.“ Přinášíme ti zpověď pedofila Petra 27. května 2024 v 9:30

Když ale do našeho světa prostřednictvím starobylého artefaktu proniknou zlé síly, musejí novopečení krotitelé duchů i staří veteráni vynaložit veškeré úsilí na to, aby ochránili svůj domov a zachránili celý svět před příchodem nové doby ledové.

4. Hrozba smrti

Bývalý zápasník Dalton se rozhodne pro změnu a přijme pozici vyhazovače v motorestu na Floridských ostrovech. Doufá, že nyní začne klidnější etapa jeho života. Ale brzy zjišťuje, že idylická fasáda tohoto místa skrývá temné tajemství. Místo klidu a odpočinku se dostává do centra špinavého podsvětí. S využitím svých bojových dovedností se Dalton musí postavit nejen fyzickým soupeřům, ale i morálním dilematům, která tento svět přináší.

3. The Beekeeper

Clay (Jason Statham), bývalý agent tajné organizace Beekeepers, se po smrti svého přítele a souseda vydává na cestu krvelačné pomsty celostátních rozměrů.

Čti na další straně
Článek pokračuje na další straně
Strana 1 z 2
Domů
Sdílet
Diskuse