Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. července 2024 v 15:03
Čas čtení 0:44
Ella Petrová

VIDEO: Zapomeň na Dunu, Timothée Chalamet je zpátky s novým filmem. Zahrál si slavného hudebníka

VIDEO: Zapomeň na Dunu, Timothée Chalamet je zpátky s novým filmem. Zahrál si slavného hudebníka
Zdroj: Searchlight Pictures
FILMY A SERIÁLY FILM HUDBA NOVÉ FILMY TIMOTHÉE CHALAMET
Uložit Uložené

Životopisný film s názvem A Complete Unknown o hudebníkovi Bobu Dylanovi se odhaluje v prvním traileru.

Timothée Chalamet je poslední dobou všude, povedlo se mu prorazit a jeho kariéra jde strmě nahoru. Nyní si zahraje světoznámého písničkáře a naprostou legendu Boba Dylana.

Doporučeno
IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) IT'S LIT! Travis Scott přivezl do Prahy moshpit, plameny a skvělou energii (Reportáž) 19. července 2024 v 14:00

Možná tě překvapí, že tento hudebník je i držitelem Nobelovy ceny za literaturu, a to za vytvoření nové formy básnického vyjádření. Je to poprvé, kdy cenu získal textař a interpret. Dylan ale předtím získal jako první hudebník v historii také Pulitzerovu cenu, a kromě toho 11 cen Grammy, filmového Oscara a Zlatý globus. Není tedy divu, že o něm vznikla hned řada filmů, včetně toho nejnovějšího.



Jak je vidět v upoutávce, A Complete Unknown sleduje překvapivý vzestup Boba Dylana z prostého folkového zpěváka na jednoho z nejpopulárnějších umělců na světě. Film se zaměřuje na Dylana, když mu bylo 19 let a teprve začínal, a poté vyvrcholí jeho slavným vystoupením během Newport Folk Festivalu v roce 1965.
 
Je zajímavé, že Chalamet ve skutečnosti hraje veškerou Dylanovu hudbu sám. A podle prvních reakcí fanoušků a fanynek mu to i (ne)překvapivě jde!
  
V dalších rolích se objeví Edward Norton, Elle Fanning, Monica Barbaro a další. Film bude mít premiéru letos v prosinci.

Domů
Sdílet
Diskuse