Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
12. června 2024 v 10:10
Čas čtení 0:45
Anna-Marie Hanzlíková

Nejsledovanější český streamer se stal tváří FC Slovan Liberec

Nejsledovanější český streamer se stal tváří FC Slovan Liberec
Zdroj: Agraelus / Twitch
SPORT FOTBAL LIBERECKÝ KRAJ TWITCH
Uložit Uložené

Vojtěch „Agraelus“ Fišar bude společně s parťákem Radovanem ambasadorem severočeského klubu.

Rodák z Liberce na sociálních sítích naznačoval, že chystá projekt spojený s fotbalem. Sám Agraelus sice vášnivý fanoušek není, ale jeho nejbližší kamarád Radovan, se kterým se na streamech objevuje, naopak ano.

Doporučeno
Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce Na Netflix míří český seriál o drogách. Vyvolal rozporuplné reakce 10. června 2024 v 13:03

„Cílem tohoto partnerství je představit Slovan Liberec jako značku mladé generaci na sociálních sítích různou formou, mimo jiné prostřednictvím série videí ironizujících reálné kroky a rozhodnutí klubu,“ představil marketingový tým své rozhodnutí na stránkách klubu.

„Možná se divíte, jak jsem se do tohoto průseru dostal. A přitom to byl celkem spokojenej život. Streamoval jsem si pro skvělou komunitu, pravidelně cvičil, nakupoval crypto, cestoval po světě, chodil na koncerty... Co víc si sakra obyčejnej kluk z Liberce může přát? Dokud mi Radovan neukázal ten osudovej dokument,“ glosuje sám streamer v oznamovacím videu. „Co teď, ty vo*e?“ ptá se Agraelus.

Doporučeno
„Není to ghetto Česka“: Ústí má potenciál, pověst mu ale kazí bordel a špína. Ptali jsme se mladých lidí, jak se jim tu žije „Není to ghetto Česka“: Ústí má potenciál, pověst mu ale kazí bordel a špína. Ptali jsme se mladých lidí, jak se jim tu žije 12. června 2024 v 8:00

Majitelem FC Slovan Liberec se na konci loňského roku stal Ondřej Kania. „Napadlo mě to už vloni v listopadu. Tehdy mi to přišlo šílený a zároveň geniální a ten pocit trvá doteď. Jsem strašně zvědavý, jaký to bude mít dopad na značku Slovan Liberec,“ komentoval podnikatel rozhodnutí na X (Twitteru).

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Vojtěch Agraelus Fišar (@vojtechagraelus)

Domů
Sdílet
Diskuse