Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je sponzorovaný obsah společnosti Desperados.
17. června 2024 v 17:49
Čas čtení 0:25
Sponzorovaný obsah

„Měla jsem zkušenost s mega slizkejma týpkama.“ Takhle to vypadalo na Rock for People | VIDEO

KULTURA ANKETA FESTIVALY ROCK FOR PEOPLE VIDEO
Uložit Uložené

Pojď se s námi podívat, jak vypadal jeden z nejpopulárnějších festivalů u nás.

Skvělá hudba, tanec, uvolněná atmosféra, dobrá nálada. To všechno si užili návštěvníci festivalu Rock for People. Koukni se, jak festivalové dny probíhaly. Jestli jsi RFP navštívil*a, můžeš si zavzpomínat. Pokud ne, uvidíš, co tě čeká příští rok.

Samozřejmě jsme nezapomněli vyzpovídat návštěvníky. Ptali jsme se, který interpret jim udělal největší radost, a poprosili je, aby nám ukázali svoje originální dance moves, za které jsme je odměnili plechovkou Desperados.

Doporučeno
Celý den jsem na festivalu na všechno říkala „ano“. Oslovila jsem muže cheesy balicí hláškou a dala si rave do ranních hodin Celý den jsem na festivalu na všechno říkala „ano“. Oslovila jsem muže cheesy balicí hláškou a dala si rave do ranních hodin 19. června 2024 v 13:00

Zabrousili jsme ale i do vážnějších témat. Značka Desperados a organizace Konsent připravovaly návštěvníky na situace, ve kterých by se stali svědky sexuálního obtěžování. Proto nás zajímalo, jestli se lidé na festivalu do takové situace někdy dostali. Odpovědi najdeš ve videu.

Domů
Sdílet
Diskuse