Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
19. června 2024 v 9:52
Čas čtení 0:42
Anna-Marie Hanzlíková

Justin Timberlake byl obviněn z řízení pod vlivem. Test na alkohol odmítl

Justin Timberlake byl obviněn z řízení pod vlivem. Test na alkohol odmítl
Zdroj: Getty Images/Frazer Harrison
OSOBNOSTI CELEBRITY
Uložit Uložené

Policie ho přistihla v New Yorku.

Zpěváka zastavila hlídka v úterních 0:37 ráno v jeho 2025 BMW. Podle prohlášení policie v Sag Harboru, které cituje CNN, Timberlake nezastavil na stopce a neudržel se ani ve svém jízdním pruhu.

Doporučeno
Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu Nečekaný hit Netflixu? Polské krimi rozdrtilo i Godzillu 17. června 2024 v 14:23

Policii uvedl, že si „dal jen jedno martini a jel domů za kamarády“. Ve spisu je také uvedeno, že jeho oči „byly podlité krví a skelné a že z něj šel silný zápach alkoholického nápoje“. Měl být také zpomalený a neschopný plné pozornosti.

Odmítl také chemický test, který by zjistil přítomnost alkoholu v krvi, a to hned třikrát. Policie tedy zpěváka zatkla. Druhý den ráno byl propuštěn. Soudní jednání je podle informací CNN naplánováno na 26. července.

@msnbc #JustinTimberlake was arrested on a charge of driving while intoxicated (DWI) Monday night in the #Hamptons, according to local authorities. #NBCNews reported the 43 year old singer and actor remained in custody Tuesday and was set to appear in #court in the village of Sag Harbor later in the morning. A #representative for Timberlake could not immediately be reached by NBC News. #MSNBC #news #foryou #fyp ♬ original sound - MSNBC
Domů
Sdílet
Diskuse