Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
21. června 2024 v 11:52
Čas čtení 0:57
Ilona Hobzová

Hitovka Yellowstone se vrátí ještě letos, hlavní hvězda ale bude chybět

Hitovka Yellowstone se vrátí ještě letos, hlavní hvězda ale bude chybět
Zdroj: Paramount Network
FILMY A SERIÁLY FILMOVÉ OSOBNOSTI NEJLEPŠÍ SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY
Uložit Uložené

Zbývajících šest epizod Yellowstonu bude technicky stále součástí páté sezóny neboli sezóny 5B, jak ji Paramount nazval.

SkyShowtime ve čtvrtek oznámilo, že celosvětový seriálový hit Yellowstone z produkce MTV Entertainment Studios a 101 Studios se ve čtvrtek 14. listopadu vrátí s očekávaným
pokračováním. Seriálový megahit se v současné době natáčí v Montaně.

Doporučeno
KVÍZ: Jak dobře znáš letní filmy? KVÍZ: Jak dobře znáš letní filmy? 20. června 2024 v 8:00

Yellowstone vypráví příběh rodiny Duttonových, která ovládá ten největší souvislý dobytčí ranč ve Spojených státech. Uprostřed měnících se spojenectví, nevyřešených vražd a těžce
získaného respektu leží majetek Duttonových, který je předmětem neustálých konfliktů s těmi, s nimiž sousedí – rozšiřujícím se městem v Montaně, indiánskou rezervací a prvním americkým národním parkem.

Krátce po oznámení data návratu oblíbeného seriálu ale přišla o něco smutnější zpráva. Kevin Costner ukončil veškeré spekulace o svém možném návratu a na sociálních sítích oznámil, že zbývající epizody budou bez něj.

„Chci se vám ozvat a sdělit vám, že po tom dlouhém roce a půl práce na Horizontu (více o tomto projektu zde, pozn. red.), dělání všech věcí, které jsou potřeba, a přemýšlení o Yellowstonu, zbožňovaném seriálu, který miluji, a vím, že vy ho milujete, jsem si právě uvědomil, že nebudu moci pokračovat v sezóně 5B ani v budoucnosti,“ řekl na Instagramu k seriálu, který mu podle serveru Deadline pomohl před šesti lety oživit hereckou kariéru.

Doporučeno
Tohle jsou nejpřátelštější země na světě. Česku těsně unikla top 10 Tohle jsou nejpřátelštější země na světě. Česku těsně unikla top 10 20. června 2024 v 14:52

Dodal, že seriál ho opravdu změnil. „Vím, že jste si ho zamilovali i vy. A jen jsem vám chtěl dát vědět, že se nevrátím a že miluji vztah, který jsme si mohli vytvořit, a uvidíme se v kině,“ vzkázal.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Kevin Costner (@kevincostner)

Domů
Sdílet
Diskuse