Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. února 2024 15:50
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Oscarový Kevin Costner se po 20 letech vrací k westernu. Uvede epickou ságu Horizont, ve které si i zahrál

Oscarový Kevin Costner se po 20 letech vrací k westernu. Uvede epickou ságu Horizont, ve které si i zahrál
FILMY A SERIÁLY FILM
Uložit Uložené

Trailer odhaluje první ze čtyřdílného westernového příběhu s názvem Horizont od oscarového režiséra Kevina Costnera, který ve filmu hraje s více než desítkou známých a skvělých herců a hereček.

Kevin Costner nosil nápad na westernový příběh v hlavě asi 30 let. Opakovaně se k němu vracel, a když se konečně rozhodl ho natočit, hollywoodská studia mu odmítla dát peníze. Rozhodl se, že bude projekt financovat sám a místo jednoho filmu natočí rovnou čtyři.

Doporučeno
Z Voya přímo na obrazovku. Do vysílání zamíří seriál o populární české zpěvačce (Aktualizováno) Z Voya přímo na obrazovku. Do vysílání zamíří seriál o populární české zpěvačce (Aktualizováno) 27. února 2024 11:10

„Nebylo to nejrozumnější,“ řekl Costner v rozhovoru pro Deadline. Umělec si vzal úvěr a ručil svým pozemkem o rozloze deset akrů v Kalifornii, který koupil v roce 2006 za 28,6 milionu dolarů. Režisér tvrdí, že není dobrý obchodník, ale příběhu věří a nemohl ho dostat z hlavy.

Sága se bude odehrávat v letech před a po občanské válce v Americe (1861–1865). Hlavním hrdinou bude Hayes Elllison (Costner), který na Divokém západě uvidí spoustu nespravedlnosti, smrti a lidí s problémy, které trápily skutečné obyvatelstvo tehdejší Ameriky, ať už šlo o přistěhovalce, nebo původní obyvatelstvo. Diváci a divačky se mohou těšit na spoustu akce a přestřelek, ale také na lidská dramata.

Doporučeno
České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí České bílé víno je podle turistů jedno z nejlepších v Evropě, vítěz nepřekvapí 23. února 2024 11:45

Costner filmy režíroval, hrál v nich, napsal k nim scénáře a produkoval je. Kromě něj se na plátně objeví Sam Worthington (Avatar), Sienna Miller (Anatomie skandálu), Michael Rooker (Strážci Galaxie) a další. První díl dorazí do kin 28. června 2024 a druhý 16. srpna. Costner následně plánuje natočit ještě dva další.

Domů
Sdílet
Diskuse