Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
25. června 2024 v 14:54
Čas čtení 0:28
Anna-Marie Hanzlíková

Zemřel Shifty Shellshock. Frontmanovi Crazy Town bylo 49 let

Zemřel Shifty Shellshock. Frontmanovi Crazy Town bylo 49 let
Zdroj: Wiki Commons / lukeford.net/volně k užití
HUDBA CELEBRITY HUDBA
Uložit Uložené

Proslavil se třeba hitem Butterfly z roku 1999.

Zpěváka s rodným jménem Seth Binzer našli v jeho domě v Los Angeles už dříve, píše například Kerrang! nebo NewsWeek. Druhý zmiňovaný deník tvrdí, že Shellshock zemřel v pondělí 24. června. Příčina smrti není známá.

Doporučeno
VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ VIDEO: TikTok má nový bizarní virál. Ovládla ho „Hawk Tuah girl“ 23. června 2024 v 15:49

S kapelou Crazy Town zaznamenali největší úspěch s hitem Butterfly, který se probojoval i do prestižního Hot 100 Billboard žebříčku. Následně roku 2002 vydali album, krátce poté se ale rozpadli. Ještě se ale znovu dali dohromady a v roce 2015 přišli s albem The Brimstone Sluggers.

Zpěvák dlouho bojoval se závislostí. Objevil se i v pořadech Celebrity Rehab a Sober House. Kvůli kokainu měl i problémy se zákonem, v roce 2012 dostal podmínku za ublížení na zdraví a držení drog. Byl otcem tří synů. 

Domů
Sdílet
Diskuse