Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. července 2024 v 15:33
Čas čtení 0:35
Vincenc Novák

VIDEO: Influencer Kai Cenat odpálil v místnosti desítky ohňostrojů. Twitch ho málem zablokoval

VIDEO: Influencer Kai Cenat odpálil v místnosti desítky ohňostrojů. Twitch ho málem zablokoval
Zdroj: Pixabay/carmi_1601/volně k užití
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Americký streamer a youtuber Kai Cenat minulý týden na Twitchi uprostřed streamu odpálil ve svém vlastním domě desítky ohňostrojů.

Stalo se tak ve středu 3. července u příležitosti Dne nezávislosti. Na zveřejněném videu je vidět, jak společně se streamerem Mr. Beastem zapalují množství rozestavěných beden s ohňostroji, které následně vybuchují. Oba z místnosti před výbuchem utekli. 

Cenat o den později v dalším ze streamů uvedl, že místnost byla pouhou replikou postavenou mimo samotný dům. Zároveň dodal, že jeho účet byl ze strany Twitche málem zakázán, protože středeční stream porušoval pravidla společnosti. 

Doporučeno
Haló, tady rok 2004. Pamatuješ si hity, které letos slaví 20 let? Haló, tady rok 2004. Pamatuješ si hity, které letos slaví 20 let? 6. července 2024 v 11:00

„Zakazujeme také činnosti, které mohou ohrozit váš život, vést k vašemu fyzickému poškození nebo nabádat ostatní k fyzicky škodlivému chování,“ stojí v podmínkách Twitche. 

Streamer následně na svém YouTube zveřejnil video, ve kterém svým fanouškům ukázal, jakým způsobem se na odpálení ohňostrojů připravoval. Záběry také zachycují hořící provizorní stavbu, v níž se stream odehrál. 

Domů
Sdílet
Diskuse