Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článek je PR zpráva společnosti Xiaomi.
23. července 2024 v 14:30
Čas čtení 2:52
Sponzorovaný obsah

Xiaomi představuje novou řadu Redmi Note 13. Za kolik výkonné smartphony seženeš?

Xiaomi představuje novou řadu Redmi Note 13. Za kolik výkonné smartphony seženeš?
Zdroj: Xiaomi
TECH SMARTPHONE
Uložit Uložené

Řada Redmi Note 13 obsahuje celkem pět zařízení: Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G, Redmi Note 13 Pro, Redmi Note 13 5G a Redmi Note 13.

Díky významným vylepšením systému fotoaparátu, designu, displeje a procesoru, řada Redmi Note 13 zmenšuje propast mezi smartphony střední třídy a vlajkovými loděmi. Za rozumnou cenu tak můžeš mít výkonný telefon, který nabízí vysokou odolnost a působivé zobrazovací schopnosti.

Doporučeno
Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat Trvá věčnost, než odpoví? Neustále žárlí? Je čas se rozejít? Napiš nám a my se zeptáme terapeutky, co s tím můžeš dělat 24. července 2024 v 8:00

Foťák, se kterým si přiblížíš cokoliv

Profesionální modely Redmi Note 13 Pro+ 5G, Redmi Note 13 Pro 5G a Redmi Note 13 Pro jsou vybaveny fotoaparátem s ultravysokým rozlišením 200 Mpx a optickou stabilizací obrazu (OIS). Dokáže tak zachytit i nejmenší detaily a blíží se vlastnostem foťáků u vlajkových lodí značky. Bezztrátový zoom 2x/4x nabízí detailní záběry z větší dálky a přináší možnost zaostřit na jednotlivce v davu nebo přiblížit dění na vzdálených místech. Tyto pokročilé kamerové systémy jsou podpořeny velkým 1/1,4″ snímačem a vylepšeným zpracováním obrazu, což zajišťuje kvalitní fotky a videa i při špatných světelných podmínkách.

Xiaomi, smartphone
Zdroj: Xiaomi

Displej AMOLED a plynulé zobrazení

Řada Redmi Note 13 se vyznačuje módním, elegantním designem s velmi tenkými rámečky pro prémiový vzhled a vysoce kvalitním AMOLED displejem. Plynulé scrollování bez zpoždění zajišťuje 120Hz obnovovací frekvence AdaptiveSync. Pro větší jistotu při delším sledování mají zařízení řady Redmi Note 13 certifikace TÜV Rheinland Low Blue Light, Flicker Free a Circadian Friendly a různé funkce na ochranu očí, jako je režim čtení.

Vysoká odolnost pro tvůj klid na duši

Díky vylepšené konstrukci a designu nabízí řada Redmi Note 13 odolnost a výdrž pro větší jistotu v náročných podmínkách. Začíná to displejem, kde je do Redmi Note 13 Pro+ 5G a Redmi Note 13 Pro 5G zavedeno sklo Corning® Gorilla® Glass Victus® pro větší odolnost proti náhodným pádům a poškrábání. Displej byl také napříč řadou dále optimalizován, aby byl citlivější na dotyk, a to i v dešti. 

Xiaomi Redmi Note
Zdroj: Xiaomi
Doporučeno
Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví Terka Pergnerka nám řekla svůj příběh. „Ve 13 letech mě máma prodala. Ve vězení seženeš drogy snáz než venku,“ vypráví 17. července 2024 v 13:00

Pokročilé procesory pro zvýšení výkonu

 Pro dosažení vysokého výkonu byl do smartphonů Redmi Note poprvé zaveden 4nm procesor. Přední model řady, Redmi Note 13 Pro+ 5G, je vybaven čipovou sadou MediaTek Dimensity 7200-Ultra, masivní baterií s kapacitou 5 000 mAh,5 a nabízí špičkové 120W nabíjení HyperCharge, díky němuž se Redmi Note nabije na 100 % za pouhých 19 minut.

Redmi Note 13 Pro 5G je vybaven baterií s největší kapacitou v řadě, která činí 5 100 mAh5 a pohání jej mobilní platforma Snapdragon® 7s Gen 2. Redmi Note 13 Pro je vybavený čipovou sadou MediaTek Helio G99-Ultra a baterií s kapacitou 5 000 mAh5. Oba nabízejí 67W turbo nabíjení, přičemž nabití na 100 % trvá 45 minut. Všechny modely jsou dodávány s nabíječkou v balení pro větší pohodlí.

Xiaomi Redmi Note
Zdroj: Xiaomi

Doporučené maloobchodní ceny pro řadu Redmi Note 13

Redmi Note 13 Pro+ 5G

  • S úložištěm 256 GB: 10 999 Kč
  • S úložištěm 512 GB: 12 499 Kč

Redmi Note 13 Pro 5G

  • S úložištěm 256 GB: 8 999 Kč

Redmi Note 13 Pro

  • S úložištěm 256 GB: 6 999 Kč

Redmi Note 13 5G

  • S úložištěm 256 GB: 6 999 Kč

Redmi Note 13

  • S úložištěm 128 GB: 4 799 Kč
  • S úložištěm 256 GB: 5 599 Kč

Nové hodinky a sluchátka

Xiaomi zároveň představuje tři zajímavé novinky z řady AIoT produktů: Redmi Watch 4, Redmi Buds 5 Pro a Redmi Buds 5.

Doporučeno
Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel 11. července 2024 v 7:00

Redmi Watch 4 (2 299 Kč)

Nové hodinky Redmi Watch 4 jsou vybaveny displejem AMOLED s ultra velkou úhlopříčkou a vylepšeným čtyřkanálovým PPG senzorem pro vyšší přesnost měření srdečního tepu a kyslíku v krvi. Dají ti na výběr z více než 150 sportovních režimů, včetně šesti automaticky rozpoznaných aktivit. Mezi pokročilé funkce patří volání přes Bluetooth®, které uživatelům umožňuje přijímat hovory zvednutím ruky a poklepáním. 

Xiaomi Redmi Watch
Zdroj: Xiaomi

Redmi Buds 5 Pro (1 799 Kč)

Sluchátka Redmi Buds 5 Pro s aktivním potlačením hluku (ANC) až do 52 dB nabízejí výběr ze tří režimů ANC, adaptivní režim AI a tři další režimy propustnosti, které pomáhají uživatelům inteligentně mezi režimy přepínat pro pohodlnější poslech. Redmi Buds 5 Pro podporují až 10 hodin nepřetržitého poslechu a až 38 hodin nepřetržitého používání ve spojení s ergonomickým pouzdrem.

Doporučeno
Léto a fresh tenisky patří k sobě. Toto jsou momentálně nejvíce cool páry na trhu Léto a fresh tenisky patří k sobě. Toto jsou momentálně nejvíce cool páry na trhu 23. července 2024 v 13:00

Redmi Buds 5 (1 099 Kč)

Sluchátka Redmi Buds 5 jsou vybavena až 46dB ANC se třemi režimy, které pokrývají širokou škálu okolního hluku. Podporují až 10 hodin nepřetržitého poslechu a až 40 hodin používání ve spojení s nabíjecím pouzdrem.

Sluchátka Redmi Buds řady 5 podporují používání aplikace Xiaomi Earbuds, která je kompatibilní s chytrými telefony různých značek. S touto aplikací můžeš využívat rozšířené funkce, jako je personalizované potlačení hluku, inteligentní potlačení hluku přizpůsobené okolnímu prostředí, přizpůsobené ladění EQ, integrovaný pohlcující zvuk atd.
Xiaomi Redmi Buds
Zdroj: Xiaomi
Domů
Sdílet
Diskuse