Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
13. července 2024 v 14:30
Čas čtení 0:27
Barbora Fábryová

Dojemný moment z Pohody: Lidé vlastními těly chránili matku s kočárkem před silnou bouřkou

Dojemný moment z Pohody: Lidé vlastními těly chránili matku s kočárkem před silnou bouřkou
Zdroj: TASR - Jaroslav Novák
ZAHRANIČÍ FESTIVALY SLOVENSKO
Uložit Uložené

Maminka s kočárkem během bouřky nestihla doběhnout do bezpečí.

Poslankyně bratislavského městského zastupitelstva Lucia Štasselová zveřejnila na sociálních sítích dojemný příběh, kterého byla svědkem během bouře na festivalu Pohoda.

Doporučeno
VIDEO: Záběry zachycují pád velkého stanu na Pohodě. Křičící lidé se zachraňovali na poslední chvíli VIDEO: Záběry zachycují pád velkého stanu na Pohodě. Křičící lidé se zachraňovali na poslední chvíli 13. července 2024 v 10:35

Popsala, jak ji bouře zastihla u aut, kde se spolu s ostatními schovala za odstavený minivan. Za ní běžela i maminka s kočárkem, která však nestihla doběhnout, a tak se schoulila nad kočár a chránila své dítě. Mnozí svědci se k ní rozhodli připojit.

„Maminka s děťátkem v kočárku už nemohla doběhnout. Tak se jen schoulila na chodníku nad kočárek, vzápětí se k ní přidali další a vytvořili ochranu nad děťátkem. Dvě dívky, stojící vedle mě, jim ukazovaly, že se mohou přesunout k nám. To už byl vichr tak silný, že to nebylo možné,“ napsala v příspěvku.

Domů
Sdílet
Diskuse