Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. července 2024 v 17:00
Čas čtení 0:45
Anna Vondráková

„Větší bolest než při porodu.“ Kim Kardashian ukázala nepříjemné zranění špičky prstu

„Větší bolest než při porodu.“ Kim Kardashian ukázala nepříjemné zranění špičky prstu
Zdroj: Getty Images/North West
OSOBNOSTI KIM KARDASHIAN
Uložit Uložené

V ukázce k novému dílu reality show The Kardashians se objevil záběr na Kim u lékaře.

Jak informuje server PageSix, kamery zachytily Kim Kardashian, jak si pomalu sundává dlahu a náplast z levého prostředníčku. „Vypadá to skvěle!“ říká jí na to lékař. To se ale hvězdě nelíbilo. „Myslíte, že to vypadá skvěle?“ ozve se, protože se zdá, že jí chybí špička prstu a zbytek je obklopen zaschlou krví.

Doporučeno
Toto je 10 nejlépe placených herců a hereček současnosti. První příčky tě možná překvapí Toto je 10 nejlépe placených herců a hereček současnosti. První příčky tě možná překvapí 12. července 2024 v 7:00

„Jako by se mi ulomila špička,“ vysvětluje Kim Kardashian později, zatímco na obrazovce se mihne rentgenový snímek zraněného prstu. „Bylo to bolestivější než porod,“ dodala. Na to, co se vlastně stalo, si ale fanoušci budou muset počkat až na odvysílání epizody.

Doporučeno
Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel Byl jsem se podívat v krematoriu na zpopelňování těl: „Je to hnusný byznys s mrtvolami,“ říká ředitel 11. července 2024 v 7:00

Zdá se, že se Kim zranila někdy v březnu tohoto roku. Už tehdy byla viděna s tlustými obvazy na levém prostředníčku a ukazováčku v příspěvku na TikToku pro svou řadu péče o pleť Skkn. Na videu ukazovala všechno, co nosí v kabelce, a ke konci vytáhla i roli elastických obvazů.

„Tohle je v kabelce vždycky,“ řekla svým sledujícím a pokračovala. „Poslední dobou tenhle vzhled miluju. Velmi stylové!“ dodala žertovně. Později ale přiznala, že se zranila.

Domů
Sdílet
Diskuse