Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. srpna 2024 v 17:24
Čas čtení 0:39
Veronika Ábelová

Jakou zvolit barvu manikúry na léto? Tahla barva předběhla i klasickou červenou

Jakou zvolit barvu manikúry na léto? Tahla barva předběhla i klasickou červenou
Zdroj: Minora Nails/ propagační materiál
MÓDA
Uložit Uložené

Letošnímu létu vládne v manikúře i pedikúře bílá barva, která předběhla v žebříčku nejoblíběnějších laků na nehty i nadčasovou červenou.

Přestože je trendy zkoušet nové nail arts, různé textury nebo ozdoby, na léto postačí i obyčejná bílá. Ta udělá elegantní i svěží dojem. Prokázal to čerstvě výzkum na Instagramu Madé Lapuerty, která má profil Data, but make it fashion. Ten ukázal, že na letošní léto je bílá ideální barvou. Dokonce předběhla červenou i růžovou.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený DATA, BUT MAKE IT FASHION (@databutmakeitfashion)

Léto je také obdobím svateb, kdy je francouzská manikúra nebo bílý lak téměř jasnou volbou. Bílé nebo mléčné nehty vypadají samy o sobě dobře, ale jsou i ideálním podkladem pro další zdobení. Jestli chceš více experimentovat, můžeš zvolit i jiné barvy, které se mezi trendy letošního rozhodně neztratí.

nehty, manikůra
Zdroj: Pinterest/ Renesha

Mezi ně patří například Champagne Chrome, která je klasikou Hailey Bieber. Zazáříš také odstíny světle modré nebo dokonce i zelené. A jestli chceš osvěžit francouzskou manikúru, vyzkoušej barevné špičky, například v barvách duhy. A pro léto se hodí i kamínky a ozdoby, kterými můžeš doplnit trendy bílou nebo i barevné nehty. 

Domů
Sdílet
Diskuse