Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2024 v 12:30
Čas čtení 1:42
Ella Petrová

Selena Gomez se rozpovídala o svém soukromí a oznámila smutnou zprávu. Nemůže odnosit vlastní děti

Selena Gomez se rozpovídala o svém soukromí a oznámila smutnou zprávu. Nemůže odnosit vlastní děti
Zdroj: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic
OSOBNOSTI CELEBRITY FILMOVÉ OSOBNOSTI SELENA GOMEZ
Uložit Uložené

Zpěvačka a herečka dále promluvila i o vztahu s Bennym Blancem.

Americká zpěvačka herečka Selena Gomez poskytla rozhovor pro magazín Vanity Fair, kde otevřela témata, o kterých ještě nikdy veřejně nemluvila. Už je to 25 let, co se poprvé objevila na televizních obrazovkách v seriálu Barney a přátelé, za tu dobu se z ní stala celosvětová hvězda. Momentálně ji můžeme vidět v seriálu Jen vraždy v budově, za který je nominovaná i na cenu Emmy, dále pak prokázala své herecké schopnosti v muzikálu Emilia Pérez, kde se objevila v roli manželky mexického drogového bosse.

Doporučeno
Selena Gomez získala svou první nominaci na cenu Emmy Selena Gomez získala svou první nominaci na cenu Emmy 18. července 2024 v 11:30

Nese titul nejsledovanější ženy na Instagramu a nesmíme opomenout, že velkou součástí jejího světa je nadále hudba. Naposledy vydala singl Love On. Netají se tím, že miluje ženské umělkyně, v jejichž řadách má i mnoho přítelkyň, tou největší je Taylor Swift, o které hovoří jako o starší sestře.
 
Na nějaké hudbě spolupracovala se svým nynějším partnerem, hudebním producentem Bennym Blancem. Jednalo se o jeden z jejích největších hitů z roku 2015 Same Old Love, dále pak spolu vydali i skladbu I Can’t Get Enough z roku 2019, kde si společně zahráli i v klipu, přičemž Blanco byl oblečený v kostýmu plyšového medvídka. Tehdy je pojilo přátelské pouto, které však o pár let později přerostlo v lásku jako trám. V nedávném příspěvku Blanco napsal: „Kdysi jsem hrál plyšového medvídka v tvém videoklipu a teď jsem tvým v reálném životě...“
 

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený benny blanco (@itsbennyblanco)


„Nikdy jsem nebyla takhle milována. Je mým světlem. Světlem v mém životě. Je to můj nejlepší přítel. Miluju mu povídat o všem,“ prozradila Gomez o tom, jak moc šťastná je, že má po boku právě Blanca.
 
„Než jsem potkala svého partnera, byla jsem pět let single, s výjimkou pár rande,“ uvádí. „A říkala jsem si: ,Dobře, pokud tohle je ten vibe, co je pro mě nejdůležitější? Rodina.‘“ V minulosti Gomez řekla, že by byla otevřená adopci dětí, inspiraci našla i v tom, že její vlastní maminka byla adoptovaná.
 
Na to konto uvedla něco, o čem ještě nikdy nepromluvila. „Bohužel nemohu odnosit vlastní děti. Mám spoustu zdravotních problémů, které by ohrozily můj život i život dítěte. Je to něco, nad čím jsem nějakou dobu opravdu truchlila.“

Doporučeno
Taylor Swift ve volbách podpoří Kamalu Harris. Fanouškům zároveň poslala důležitý vzkaz Taylor Swift ve volbách podpoří Kamalu Harris. Fanouškům zároveň poslala důležitý vzkaz 11. září 2024 v 10:33

„Přestože jsem si to takhle nepředstavovala a myslela jsem si, že to budu mít stejně jako ostatní, už to celé vnímám mnohem lépe. Považuji za požehnání, že existují skvělí lidé ochotní být náhradní matkou nebo je tu adopce, což jsou pro mě obě skvělé možnosti. Chci být mámou. Těším se, jak bude ta cesta vypadat, přestože to bud mít trochu jinak. Nakonec mi to je ale jedno. Bude moje. Bude to moje dítě,“ říká.

Domů
Sdílet
Diskuse