Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 27. září 2024 v 9:34
Čas čtení 0:47
Jela Vážanová

50 Cent spolupracuje s Netflixem na sérii o Diddym. Rapperovo sexuální zneužívání údajně trvá desítky let

50 Cent spolupracuje s Netflixem na sérii o Diddym. Rapperovo sexuální zneužívání údajně trvá desítky let
Zdroj: Wikimedia Commons / volně k užití
HUDBA 50 CENT NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Dokumentárního série se zaměří na obvinění ze sexuálního zneužívání a vydírání Seana „Diddyho“ Combse.

Seriál režíruje Alexandria Stapleton a jeho cílem je prozkoumat složitou historii těchto obvinění, která se táhne celá desetiletí. Na produkci se podílí 50 Cent prostřednictvím své produkční společnosti G-Unit Film & Television. Jeho předchozí veřejné střety s Diddym jednoznačně zvýšili zájem o tuto spolupráci.

Doporučeno
Bitka Jaromíra Soukupa: Porval se před domem své ex, na místě zasahovala policie Bitka Jaromíra Soukupa: Porval se před domem své ex, na místě zasahovala policie 26. září 2024 v 11:44

„Zůstáváme neochvějně odhodláni dát hlas těm, kteří ho nemají, a prezentovat autentické a různorodé perspektivy. Jakkoli jsou tato obvinění znepokojující, vyzýváme všechny, aby si uvědomili, že příběh Seana Combse není tím pravým příběhem hip-hopu a jeho kultury. Naším cílem je zajistit, aby jednotlivé činy nezastínily širší přínos této kultury,“ uvedli 50 Cent a Stapleton v prohlášení pro Variety.

Projekt přichází v době, kdy Diddy setrvává ve vězení, kde čelí četným obviněním z obchodování se sexem a vydírání, stejně jako obviněním ze sexuálního napadení a násilného zneužívání.

Doposud čelil nejznáměji pouze žalobě od své bývalé přítelkyně Cassie, která tvrdila, že ji Diddy léta ovládal a zneužíval. Připravovaný seriál se v současné době natáčí, datum premiéry zatím nebylo oznámeno.

Domů
Sdílet
Diskuse