Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 25 Kč 😱
včera 26. září 2024 v 11:44
Čas čtení 1:00
Hana Divišová

Bitka Jaromíra Soukupa: Porval se před domem své ex, na místě zasahovala policie

Bitka Jaromíra Soukupa: Porval se před domem své ex, na místě zasahovala policie
Zdroj: Twitter / Paralelní listy
HUDBA CELEBRITY
Uložit Uložené

Aktéry zápasu byli Agátin bývalý partner Jaromír Soukup a její manžel Miroslav Dopita.

V Praze se před domem Agáty Hanychové strhla krvavá rvačka. Hanychová často informuje své příznivce na sociálních sítích o nelehké situaci, které čelí při střídavé péči o své děti. No a teď jsme toho svědky my všichni.

Doporučeno
Týden jsem všem tykala. Hanbu cítím do teď: někteří si toho ani nevšimli, ale veterinářka měla problém Týden jsem všem tykala. Hanbu cítím do teď: někteří si toho ani nevšimli, ale veterinářka měla problém 25. září 2024 v 7:00

Otcem její nejmladší dcery je bývalý majitel TV Barrandov a nedávný účastník Clash of the Stars Jaromír Soukup. Oba se pak netají tím, že spolu nemají dobré vztahy ani na veřejnosti. V pondělí večer se jejich konflikt ale vyhrotil, když se Agátin současný manžel Miroslav Dopita pohádal s Jaromírem poté, co si vyzvedýval dceru Rozárku.

O podrobnostech hádky informoval portál eXtra.cz. Podle jedné ze stran měl Soukup Dopitu při odchodu zahlédnout, což ho vyprovokovalo, vrátil se na pozemek a začal na něj křičet: „Dopito, pojď ven!“. Situace se vyhrotila a došlo ke krvavé rvačce, které byly svědky i další Agátiny děti. Na místo byla přivolána policie a záchranná služba, která aktéry po rvačce převezla do nemocnice.

Doporučeno
Nejdůležitější události od zrodu Středozemě až po Pána prstenů: co se stalo před Rings of Power a kdo byl Sauronův pán Morgoth? Nejdůležitější události od zrodu Středozemě až po Pána prstenů: co se stalo před Rings of Power a kdo byl Sauronův pán Morgoth? 26. září 2024 v 15:00

 Jaromír Soukup k tomu uvedl: „Dopita mi při předání dcery slovně nadával a při odchodu mě napadl. Měli to připravené.“ Podle posledních informací měl Jaromír Soukup na Dopitu podat trestní oznámení. 

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Agata Hanychova (@agatahanychova)

Agáta mezitím na svém Instagramu zveřejnila prohlášení, ve kterém tvrdí, že to byla její rodina, kdo byl napaden, a její současný manžel se je pouze snažil chránit. Zároveň věří, že se celá věc vyřeší a policie z celého incidentu vyvodí důsledky. 

Domů
Sdílet
Diskuse