Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
16. října 2024 v 18:31
Čas čtení 0:32
Radoslava Juračková

VIDEO: Olivia Rodrigo se během koncertu propadla do díry v pódiu

VIDEO: Olivia Rodrigo se během koncertu propadla do díry v pódiu
Zdroj: Olivia Rodrigo/oficiální Instagram
OSOBNOSTI HUDBA
Uložit Uložené

Vyšla z toho bez úhony a s úsměvem.

21letá americká zpěvačka Olivia Rodrigo si z koncertu v Melbourne odnesla nepříjemný zážitek. Pódium nebylo zcela připravené a uprostřed něj zůstala díra. Zpěvačka si jí během vystoupení nevšimla a spadla do ní.

Videa s jejím pádem začala okamžitě kolovat po internetu. Na první pohled vypadá incident poněkud děsivě. Rodrigo se však po pádu okamžitě však postavila a tvářila se, že je vše v pořádku. Nakonec se nic vážného nestalo a zpěvačka pokračovala v představení.

@concertclipsss #oliviarodrigo #olivia #rodrigo #guts #gutstour #gutsworldtour #gutsworldtouroliviarodrigo #melbourne ♬ originální zvuk - koncertní klipy

Olivia se proslavila několika známými písněmi jako drivers licensedeja vu či good for you. V rámci svého turné GUTS cestuje po celém světě. Část Evropy však vynechala, a proto na Netflix zamíří její koncertní dokument. 

@rosiechong Ok, ale hlavní je, že je ok 🫶 #gutsworldtour #oliviarodrigo #gutstourmelbourne ♬ originální zvuk - Rosie Chong
Domů
Sdílet
Diskuse