Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 22. října 2024 v 9:31
Čas čtení 1:27
Ella Petrová

Nová žaloba na Diddyho zahrnuje i dvě nejmenované celebrity. Společně měli znásilnit 13letou dívku

Nová žaloba na Diddyho zahrnuje i dvě nejmenované celebrity. Společně měli znásilnit 13letou dívku
Zdroj: Jeff Kravitz/Getty Images
OSOBNOSTI CELEBRITY DIDDY
Uložit Uložené

Rapperovi měli k nechutnému činu přispět muž a žena z řad slavných.

K mnoha žalobám na Seana „Diddyho Combse“ se přidávají další. Údajně měl spolu s nejmenovanou mužskou celebritou před více než 20 lety na after party VMA zdrogovat, a poté znásilnit třináctiletou dívku, přičemž nejmenovaná ženská celebrita vše sledovala.
 
Žalobu podala žena, která se identifikuje jako Jane Doe. Tvrdí, že se bez vstupenky snažila dostat na show VMAs v Radio City Music Hall. Ve snaze dostat se dovnitř údajná oběť uvedla, že oslovila několik řidičů limuzín mimo místo konání – včetně jednoho, který pracoval pro Combse, ten ji pozval na after party se slovy, že „se hodí k tomu, co Diddy hledá“. Nakonec skončila na tomto večírku plném drog. Poté, co tam vypila jeden drink, po kterém se cítila omámeně, byla napadena.

 „Žalující hledala místo k odpočinku a vstoupila do místnosti, kterou považovala za prázdnou ložnici, aby si mohla na chvíli lehnout,“ stojí v soudním dokumentu. „Chvíli nato do místnosti vstoupil Combs spolu s mužskou a ženskou celebritou.“ Ani jedno ze jmen slavných neuvedla, popsala však, že na večírku bylo rozšířené užívání drog, včetně marihuany a kokainu.
 
Combs agresivně přistoupil k oběti se šíleným výrazem v očích, popadl ji a řekl: ‚Jste připravena na večírek‘,“ dodal spis. Žena tvrdí, že byla poté znásilněna Combsem a mužskou celebritou, zatímco ženská celebrita celou akci sledovala.
 
„Po útoku žalující upadla do hluboké deprese, která nadále ovlivňuje každý aspekt jejího života,“ pokračuje spis. Tvrdí, že podepsala smlouvu o mlčenlivosti, která jí brání mluvit o tom, co všechno na party viděla.

Doporučeno
Toxikologické výsledky ukázaly, že Liam Payne měl v krvi růžový kokain Toxikologické výsledky ukázaly, že Liam Payne měl v krvi růžový kokain 22. října 2024 v 11:52

Nedávno jsme informovali o šesti nových obvinění, která podala právní kancelář, mezi nimiž se objevilo i znásilnění muže v obchodním centru. Přesto Diddy nadále trvá na své nevinně, jeho management dokonce obvinil právní firmu, že chce získat pozornost médií. „U soudu zvítězí pravda: pan Combs nikdy nikoho sexuálně nenapadl – dospělé ani nezletilé, muže ani ženy,“ uvedli jeho právníci.


Na kauci 50 milionů dolarů mu však bylo odmítnuto propuštění na svobodu, proto nadále zůstává ve vazbě ve federální vazební věznici MDC Brooklyn v New Yorku. Prokurátoři ho v obžalobě popsali jako vůdce, který své oběti lákal drogami, finanční podporou a sliby vztahu. Podle obžaloby své oběti při sexuálních aktech nahrával a poté je vydíral. V případě odsouzení mu hrozí 15 let až doživotí.

Domů
Sdílet
Diskuse