Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 24. října 2024 v 10:49
Čas čtení 0:54
Karolína Uličná

Diddyho děti promluvily o případu století: „Poslední měsíc zničil naši rodinu.“

Diddyho děti promluvily o případu století: „Poslední měsíc zničil naši rodinu.“
Zdroj: Instagram/@quincy
ZAJÍMAVOSTI DIDDY
Uložit Uložené

Sean Diddy Combs má (oficiálně) 7 dětí. Ty už toho mají dost a posílají nyní veřejnosti jasný vzkaz.

33letý Quincy Brown je synem obžalovaného Seana Diddyho Combse. Nedávno zveřejnil rodinnou fotografii, na níž se zastal svého otce. Fotografii zveřejnil na Instagramu, aby mu vyjádřil podporu a ukázal, že za ním stojí celá rodina.

Doporučeno
Lovit tě budou zmutovaní lidojedi i mimozemská entita. Dopřej si před Halloweenem poctivé hororové hry v akci do 250 korun Lovit tě budou zmutovaní lidojedi i mimozemská entita. Dopřej si před Halloweenem poctivé hororové hry v akci do 250 korun 23. října 2024 v 18:00

„Poslední měsíc zničil naši rodinu. Mnozí jeho i nás odsoudili na základě obvinění, konspiračních teorií a falešných příběhů, které se na sociálních sítích zvrhly v absurditu. Stojíme jednotně a podporujeme vás na každém kroku. Stojíme za pravdou, protože víme, že zvítězí a nic nezlomí sílu naší rodiny. Chybíš nám a máme tě rádi, tati,“ píše Quincy v popisku.

 
 
 
Zobrazit tento příspěvek na Instagramu
 
 
 

A post shared by Quincy (@quincy)

Quincy Brown však není Diddyho biologickým synem. Ten ho se svou tehdejší partnerkou Kim Porter adoptoval, když mu byly tři roky. Americká modelka a herečka Kim zemřela v roce 2018 na zápal plic. Deník New York Post uvedl, že po odhalení Diddyho afér, proti nimž se také postavil, začaly na internetu kolovat různé konspirační teorie o její smrti.

„Jsme hluboce zarmouceni, že svět udělal z nejtragičtější události našeho života divadlo. Naše matka by měla být připomínána jako krásná, silná, laskavá a milující žena, kterou byla. Její památka by neměla být poskvrněna hrůznými konspiračními teoriemi,“ uvedly Diddyho děti.

Combs má celkem sedm přiznaných dětí – tři syny, Quincyho, Justina a Christiana, a čtyři dcery, Chance, dvojčata D'Lilu a Jessie a nejmladší Love, které budou v prosinci dva roky.

Domů
Sdílet
Diskuse