Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
dnes 24. října 2024 v 15:21
Čas čtení 0:47
Anna Vondráková

Zaklínač přišel o další hvězdu. Po Cavillovi v seriálu končí druhý známý herec

Zaklínač přišel o další hvězdu. Po Cavillovi v seriálu končí druhý známý herec
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY NETFLIX NETFLIX SERIÁLY
Uložit Uložené

Zdá se, že Netflix bude chtít fantasy seriál co nejdříve dotočit a věnovat se úspěšnějším projektům.

Podle dostupných informací dostal představitel Vesemira lepší nabídku. Jeho mluvčí ve vyjádření uvedl, že Bodnia se rozhodl přijmout roli ve snímku F1 pro streamovací platformu Apple TV+ po boku Brada Pitta.

Původně se Bodnia měla objevit jak v novém projektu F1, tak ve čtvrté sérii Zaklínače. Deník The Radio Times však uvádí, že kvůli hollywoodským stávkám scénáristů a herců v roce 2023 musela studia změnit natáčecí plány, a v důsledku toho si Bodnia musel vybrat.

A seriál inspirovaný oblíbenou počítačovou hrou navíc od fanoušků moc úspěchu nesklidil, není tak divu, že se dánský herec rozhodl dát šanci novince. Zároveň ale také není jediný, kdo Zaklínače opustil. Ještě před ním se ze seriálu rozhodl odejít i Henry Cavill, představitel Geralta.

Doporučeno
VIDEO: Zaklínač bez Cavilla? První záběry ze čtvrté řady konečně odhalují nového Geralta VIDEO: Zaklínač bez Cavilla? První záběry ze čtvrté řady konečně odhalují nového Geralta 22. května 2024 v 21:48

Neúspěch seriálu chce mít Netflix co nejrychleji za sebou a podle Liama Hemswortha tak chce natáčení co nejvíce urychlit. „Čekají mě asi ještě tři týdny natáčení. A už točíme nějakých osm měsíců. Takže ještě tři týdny, pak budeme mít na zhruba čtyři měsíce pauzu a pak nás příští rok hned čeká dalších osm měsíců natáčení,“ uvedl.

Domů
Sdílet
Diskuse