Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. února 2015 v 12:23
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Kanye téměř přerušil Grammy kvůli tomu, že album roku nezískala Beyoncé

HUDBA
Uložit Uložené

Kanye se opět snaží před všemi dokázat svou pravdu a na večerním udílení cen Grammy se téměř postaral o podobnou scénu jako z MTV VMA roku 2009.

Kanye se opět snaží před všemi dokázat svou pravdu a na večerním udílení cen Grammy se téměř postaral o podobnou scénu jako z MTV VMA roku 2009. Tehdy se obul do Taylor Swift tím, že jí skočil do proslovu po obdržení ocenění a ti, kteří koukali na přímý přenos z letošních Grammy tak museli u obrazovek asi zažívat pořádně déjà vu. Ocenění za nejlepší album roku totiž vyhrál Beck, ale podle Kanyeho a většiny ostatních lidí si tento titul měla odnést domů Beyoncé. Během předávání samotné ceny a standing ovation od celého publika se tak Kanye vydal přímou cestou na pódium za Beckem a všichni už tušili, co se stane. Těsně před pódiem se však otočil a celou situaci zahrál jako žert, ale jak se ukázalo později, Yeezy to myslel zcela vážně. V rozhovoru pro E! po boku své milované Kim tak nešetřil slovy na adresu celých Grammy a samozřejmě přidal i doporučení pro Becka.

„Grammy, pokud chcete, aby se opravdoví interpreti vraceli rok co rok, přestaňte se s námi zahrávat. My se s vámi nebudeme natahovat. Beck musí respektovat opravdové mistry a měl by dát své ocenění Beyoncé."

Proč se tedy otočil Kanye těsně před pódiem a nepodal tak jeden ze svých typických rantů? Asi to bude kvůli tomu, že měl vedle sebe Kim a musel se tak chovat jako správný otec. 

„Neudělám nic, co by mohlo ohrozit mou dcerku, ale dnes jsem tu proto, abych bojoval za kreativitu. To je důvod, proč jsem dnes nic neřekl, ale vy všichni určitě dobře víte co znamená, když vyjde Ye na pódium!" 

Jak reagovali Kanyeho blízcí na to, že získal Beck zmiňované ocenění?

Kanye téměř přerušil Grammy kvůli tomu, že album roku nezískala Beyoncé

I přesto však proběhl celý večer bez větších problémů a po udílení cen se dokonce Kanye rozhodl dát dohromady i vztahy s Taylor Swift. Úsměv na jejich rtech asi mluví sám za sebe.

Kanye téměř přerušil Grammy kvůli tomu, že album roku nezískala Beyoncé
Domů
Sdílet
Diskuse