Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
7. března 2015 19:42
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Zaklínač 3 ukazuje nádhernou grafiku v obrovském otevřeném světě

TECH
Uložit Uložené

Nový gameplay nabízí boj s Wyvernou, nádhernou grafiku a příslib obrovského open-worldu.

Protože je herní výstava PAX v plném proudu (6.-8. březen) a před vydáním třetího Zaklínače už žádná jiná velká příležitost nebude, rozhodli se právě dnes jako vyvrcholení Geraltovi trilogie vydat v CD Projekt Red gameplay. V něm uvidíme něco ze souboje s obrovskou Wyvernou, rozhovory, Zaklínačovy speciální smysly, ale zejména nádhernou grafiku v obrovském open-worldu. Stále se mluví o grafickém downgradu a popravdě, nepřekvapilo by mě to, i když se jedná o CDR aktuálně asi nejvíc milovaného a oblíbeného vývojářského týmu. Hře se ale nedá upřít opravdu magické prostředí, příjemný soundtrack, dokonalou vegetaci nebo reagování objektů při kontaktu s větrem. Potěšit vás může i fakt, že do releasu zbývají už jen dva měsíce a pár dní, konkrétně vyjde třetí Witcher 19. května na PC, Xbox One a PS4.

Na co se můžeme těšit nejvíc? Na krásnou grafiku, obrovský herní svět, na víc než 100 hodin gameplaye, na zábavné lovení příšer, kvalitní příběh, důležitá rozhodnutí ve hře, přípravu elixírů a zajímavé postavy. Třetí část s příznačným podtitulem The Wild Hunt (Divoký lov) uzavře Geraltův příběh. Preview si můžete řečíst tady a pro víc obrázků kliněte sem.

PS: Pokud si chcete koupit hru Witcher: The Wild Hunt a k tomu i novou grafickou kartu, učiňte tak u Nvidie, protože v balíku s nejvýkonějšími kartami jako GTX960, GTX970, GTX980, ale i GTX970m a GTX980m (pro notebooky) dostanete i samotnou hru.

Domů
Sdílet
Diskuse