Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. června 2015 12:57
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Juicy J a Wiz Khalifa s ódou pre všetky hoes, ktorú by si mohla zobrať k srdcu aj Amber Rose

HUDBA
Uložit Uložené

Od svojho komerčného úspechu po boku Katy Perry sa stal Juicy J jedným z najžiadanejších interpretov dnešnej scény a okrem množstva vlastných trackov ho tak môžeš pravidelne počuť aj na featuringu...

Od svojho komerčného úspechu po boku Katy Perry sa stal Juicy J jedným z najžiadanejších interpretov dnešnej scény a okrem množstva vlastných trackov ho tak môžeš pravidelne počuť aj na featuringu u nie jedného speváka alebo rapera. Po dvojici vizuálov Still a Already sa tak najnovšie dostáva von aj klip na song For Everybody, ktorý pôvodne vyšiel ešte v marci a okrem Juicyho môže ponúknuť verše aj od jeho Taylor Gang kolegu, Wiza Khalifu. Samotný song je hudobne osekaný takmer na minimum, v čom má prsty najmä produkčné duo Rock City a celkový koncept tak dotvárajú najmä jednoduché animácie o tom, ako to v dnešnej dobe chodí so ženami. Svoje by o tom vedela povedať napríklad aj Amber Rose, ktorej sa prednedávnom podarilo uloviť Machine Gun Kelly-ho a chalani tak pri tvorbe songu určite museli myslieť aj na ňu. Sleduj Juicyho najnovší joint nižšie a album THC (The Hustle Continues) očakávaj vonku už koncom tohto roku.

Domů
Sdílet
Diskuse