Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
2. července 2015 10:25
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Uncharted 4 ukázalo novou porci ze hry. Grafika, fyzika a celkový půvab jsou ještě na vyšší úrovni než předtím

TECH
Uložit Uložené

Připravte se na akční jízdu, ze které nikdy nevystoupíte a budete se obávat jejího konce. Uncharted 4 pokračuje v E3 gameplay videu a nám už tečou sliny.

Naughty Dog je studio, které mi zkrášlilo dětství Crashem, pokračovalo v pubertě, ale bohužel mi od nich pár titulů uniklo. I proto jsem na podzimní Uncharted kolekci nabuzený více než dost. Na jaro 2016 ale přijde ukončení příběhu Nathana Drakea, hlavní postavy této série, ze které jsme viděli tři gameplay videa. Každé z nich je vynikající a jedinečné, respektive ukazuje právě výjimečné, jedinečné, úchvatné a tak trochu i revoluční aspekty hratelnosti. Nejprve vás zasáhne grafika, potom fyzika, nádherná práce s blátem, zachytávání špíny na oblečení, interakce s prostředím, prostředí samo o sobě, miliony detailů, no všechno je to vlastně v porovnání s celkovým pocitem a budováním napětí a akční sekvence překonávajíc tu předešlou jen jeden velký detail.

Nedávno se objevily zprávy, že 8 měsíců práce Amy Hennig se zahodilo do koše. Vývoj Uncharted 4 totiž převzal tým vyvíjející The Last of Us, který si to představoval trochu jinak. Vše ale nasvědčuje tomu, že identita série se zachová, přidají se nové prvky a opět budeme den před příchodem kurýra slintat a nabíjet ovladače na PS4. Máme tak za sebou celé gameplay demo z E3. Jaké máte zatím pocity? V redakci se už nemůžeme dočkat, nakonec, pravděpodobně půjde opět o nejlepší hru roku, jejíž technologii, příběh, velkolepé momenty během hraní nejen díky nascriptovaným úsekům atd. nepřekoná nic. Uncharted 4: A Thief's End vyjde na jaro následujícího roku.
 

Domů
Sdílet
Diskuse