Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
5. ledna 2016 11:37
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Kanye West postoupil v American Idol. Porotkyně Jennifer Lopez si jeho vystoupení užívala

HUDBA
Uložit Uložené

Nejprvě mel obsadit křeslo porotce, ale nakonec se Kanye West zúčastnil American Idol jako soutěžící. Předvedl skladbu Gold Digger, postoupil a udělal tomuto pořadu velkou reklamu.

Krátké sestřihy a ukázky Kanyeho Westa jako soutěžícího v aktuálním American Idol kolují internetem už déle, ale až nyní se ven dostal celý záznam jeho vystoupení. Yeezus, o kterém se předtím mluvilo i jako o porotci ve zmiňované show, přišel jednak zkusit své štěstí, ale zároveň i udělat pořadu menší reklamu. Před porotu se postavil celkem odhodlaně, aby předvedl jednu z jeho z nejznámějších skladeb, Gold Digger, z alba Late Registration. Ještě předtím, než spustil svůj acapella rap, se Yeezy představil a také oznámil, že song, který odprezentuje, má v sobě jméno jednoho z porotců. Tím byla samozřejmě stále krásná Jennifer Lopez, o jejímž zadku Kanye v daném tracku rapuje. J-Lo si to pořádně užívala a jaký je tedy výsledek? 'Ye dostal zlatý lístek a jde dále přímo do Hollywoodu. Zda bude ze srandy pokračovat, nebo ne, zůstává však nadále otázkou.

Domů
Sdílet
Diskuse