Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
19. ledna 2016 12:56
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Několik šťastlivců vidělo Deadpoola. První ohlasy? Je šíleně dobrý!

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

První promítání má Deadpool za sebou. Jaké mají diváci z filmu pocity?

Pro mnohé je Deadpool nejočekávanějším komiksovým filmem tohoto roku. Trailery pokašlaly natěšenost a důvěru pro BvS, Marvel je už okoukaný a nebýt bratrů Russoových, na Civil War bychom se těšili ještě méně než na Strange, no a X-Men: Apocalypse je jakési nenápadné, což je škoda, protože je docela možné, že dopadne ze žánru (okej, až tak do těch komiksovek nezapadá) nejlépe. Máme tu ale Deadpoola, který překročí hranice, spálí zákony a zasadí divákům tvrdou, Rkovou ránu. Každý od něj očekáváme průměrný děj, který nabídne kostru pro svalstvo v podobě akce, nahláškovaných postav a dialogů, skvělých gagů a brutality, jakou již při superhrdinech tak zoufale potřebujeme. Dostaneme to všechno?

Zřejmě ano. Pár šťastlivců, kteří původně šli na screening pár částí z filmu, nakonec spatřilo snímek celý a nemohou si ho na twitteru vynachválit. Deadpool je podle nich vším tím, čím doufali, že bude a sahá ještě dál. Mnozí snímek označují za nejlepší film Marvelu vůbec, jiní jsou zase nadšeni tím, jak tvůrci látku uchopili, respektive tím dávají najevo, že fanoušci komiksů budou nesmírně nadšeni a spokojeni. Pochvaluje se akce, humor, postavy a Rko, bez kterého by se ten film nedal natočit. To je ale zároveň důvodem, proč si Číňané Deadpoola v kinech neužijí. Je na nich prostě až příliš. Deadpool tak přichází o druhý největší trh, což se projeví i na tržbách. Pevně ​​věříme, že se zaplatí alespoň dvojnásobně a Fox tak odklepne sequel. Pokud to totiž vyjde, budeme zde mít nejkrásnější valentýnský film posledních 5 let. Do toho kina se jít opravdu vyplatí. Možnost udělat tak budete mít už 11. února. Přesné znění twitterových reakcí si můžete prohlédnout i zde.

Domů
Sdílet
Diskuse