Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. ledna 2016 13:48
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Swish je hotový a Kanye odhaluje detaily svého údajně nejlepšího alba všech dob

HUDBA
Uložit Uložené

Sorry MBDTF, Kanye má hotové album, které by mělo opět na několik let změnit hudební vývoj.

I když série G.O.O.D. Fridays opět nevyšla podle plánu a nového songu jsme se nedočkali ani dnes ráno, Kanye tentokrát netrávil čas na party v LA ale usilovně dokončoval práce na svém nadcházejícím albu. V průběhu posledních dnů jsme totiž z jeho tábora mohli vidět několik studiových záběrů, které opět trochu odhalily to, jakým směrem by se mohl ubírat Swish. Jak již jistě dobře víš, na rozdíl od Yeezuse by měl Kanyeho letošní 3bodový zásah přes celé hřiště reprezentovat opravdový hip-hop a všechny ty old schoolové samplovačky, které máme nejraději a kromě featuringu od lyrického krále, Kendricka Lamara, tak několik kvalitních řádků na nejočekávanějším albu roku představí možná i Chance The Rapper.

Drakeův strýc Larry Graham, jehož písničku z roku 1980 můžeš slyšet na začátku skladby No More Parties.


Kvůli práci na dokončování kolekce Season 3 tak očividně odkládal Kanye nahrávání na poslední chvíli a po nákladu 90ti barů z letadla tak asi poslední týden přespal rovnou ve studiu. Kromě plejády jeho "real friends" a týmu hudebních producentů tak ruku k dílu přiložil například i Swizz Beatz, od kterého se očekává zejména jeho notoricky známý zvuk na styl Ruff Ryders.

#Realfriends MR West & Mr Dean #vibes #goodtimes #goodvibes

Fotka uverejnená používateľom therealswizzz (@therealswizzz),


Swizz, Cyhi The Prynce, Don C a někdo, kdo očividně z podobné spolupráce nemá radost.


#zone #swish

Fotka uverejnená používateľom therealswizzz (@therealswizzz),


A jak vypadala kreativní část práce?

Swish je hotový a Kanye odhaluje detaily svého údajně nejlepšího alba všech dob

Kromě nejlepších producentů Kanye oprášil i legendární mašinu E-mu SP1200, na níž pracoval snad každý, kdo ve světě rapu něco znamená. Přesněji: Beastie Boys, De La Soul, DJ Premier, Dr. Dre, J Dilla, Havoc, KRS-One, RZA a mnoho dalších.


Swish se už sice nahrává něco přes rok, ale protože génius jako Kanye se většinou řídí podle hesla "seek & destroy", v posledních týdnech musel i tak většinu tracků dokončit doslova na koleně. Kromě Swizze tak určitě padl vhod i set šesti CD s hudebními podklady, které na poslední chvíli poslal novodobý J Dilla, Madlib.


Čas je tak momentálně pro Kanyeho luxus, který si nemůže dovolit a kromě toho, že musel přerušit svou spolupráci s Rihannou na jejím albu Anti, které by se doufejme mohlo dostat ven již v následujících měsících, tak nestihl dokončit ani skladbu na mixtape Purple Reign pro Futura. Při očekávaném množství jeho nové hudby v roce 2016 by však jejich společný song ještě nemusel být úplně ztracený.


Swish by měl být od dnešního rána oficiálně hotový i my tak máme díky Kanyeho školáckému písmu možnost rozluštit samotný tracklist, sestávající z deseti písniček. Čtveřici z nich jsme už sice mohli slyšet dříve, ale jejich výsledná podoba je stále sporná. Jednou ze zajímavostí ohledně seznamu skladeb je song Father Stretch My Hands, který sestává ze dvou částí a vzhledem k Yeezyho tweetu "good Fridays" před několika hodinami by tak nebyl od věci například páteční release jeho druhé části.

01 "Nina Chop"
02 "Father Stretch My Hands pt.1 of 2"
03 "Waves"
04 "High Lights"
05 "30 Hours"
06 "No More Parties In LA"
07 "Fade"
08 "FML"
09 "Real Friends"
10 "Wolves"

A pokud bys pochyboval o autenticitě Kanyeho rukopisu, Kylie se pro jistotu nezapomněla označit.

#kyliewashere

Fotka uverejnená používateľom King Kylie (@kyliejenner),


Big Boy z rádia Real 92.3, díky kterému jsme opět o něco chytřejší.

"Good Friday is running a lil late. They're creating something from scratch in here. Not only is Chance The Rapper a lyrical beast.....he's also a GREAT photographer."

Swish je hotový a Kanye odhaluje detaily svého údajně nejlepšího alba všech dob

SWISH - 11. únor 2016
Swish je hotový a Kanye odhaluje detaily svého údajně nejlepšího alba všech dob

Pro více informací ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse