Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. února 2016 15:44
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Víkendový festival Winter Arena 2016 už zítra rozproudí českou zimu v indiánském stylu!

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Ve dne sport, adrenalin, závody a soutěže o ceny, v noci skvělá párty pod širým nebem. Winter Arena je tu zase, aby oslavila zimní sezónu na českých horách.

Kdo tvrdí, že zima v Čechách za nic nestojí, ať zůstane schovaný doma v prošoupaných bačkorách u rozpáleného topení. Už třetí ročník dvoudenního multižánrového festivalu Winter Arena, akce plné adrenalinových zimních sportů, hudby a ledově namraženého Jägermeisteru, to za pár dnů roztočí ve velkém stylu.

Ve dne sport, adrenalin, závody a soutěže o ceny, v noci skvělá párty pod širým nebem. Winter Arena je tu zase, aby oslavila zimní sezónu na českých horách. Tentokrát ale opustila ski areál Klínovec, kam v minulých letech mířilo přes více než tisíc fanoušků, a vybrala si nové místo konání. Letos s sebou včetně prkna zabalte své nejlepší mokasíny, napěchujte dýmku míru a s pokřikem vyrazte do Pece pod Sněžkou.

Akce vypukne o víkendu 12. – 13. února. Vyslužte si ostruhy na snb&freeski závodech, kde kdokoliv z vás může závodit o 20 tisíc korun a hodnotné ceny od partnerů festivalu. Startovné je jen stovku. Čeká vás stanové městečko, coaching a v sobotu i oficiální otevření snowparku Pec pod Sněžkou. V noci ale jen tak nepůjdete spát, protože chytíte nakažlivou horečku páteční a sobotní noci díky bohatému hudebnímu nářezu.

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

Electro house, dnb, 2-step, funk nebo jazz vám rozproudí krev v těle – vystoupí zahraniční legenda breakbeatu Krafty Krutz z ostrovního království, český unikát hiphopové scény James Cole, Prago Union nebo také trojice DJs z projektu Jäger Vibes NobodyListen, N´zym a také Akvamen.

Víkendový festival Winter Arena 2016 už zítra rozproudí českou zimu v indiánském stylu!

Vstup na tuhle unikátní akci ulovíte přes GoOut – za dvoudenní vstup zaplatíte 390 Kč, kromě toho je v prodeji omezený počet festivalových balíčků, které zahrnují ubytování, vstup na párty a pro zájemce i skipass. To vše od 1490 Kč. Pro více informací proto navštivte zavčasu web Winter Areny.

Domů
Sdílet
Diskuse