Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
4. března 2016 8:12
Čas čtení 0:00
Jakub P.

Kendrick Lamar nám dělá velkou radost, protože právě vydal nové album untitled, unmastered!

HUDBA KENDRICK LAMAR
Uložit Uložené

8 skladeb, které jsou studiovými verzemi Kendrickových songů Untitled, se dostává ven v podobě alba! Co víc si na ráno přát.

Šéf labelu Top Dawg Entertainment nejprve zveřejnil plán na následující období, v němž odhalil, kdo všechno z TDE plánuje vydat album, aby později navíc řekl, že se rovnou tento týden dočkáme nějaké novinky. Nikdo netušil (nebo by netipoval), o koho desku půjde, ale nakonec se ukázalo, že jde o Kendricka Lamara! Hudebním průmyslem i fanoušky opěvovaný umělec udělal přesně to, po čem nespočet jeho příznivců toužilo. Nahrál studiové verze skladeb Untitled, které předtím předvedl například na letošních Grammys nebo na show Jimmyho Fallona, a složil z nich plnohodnotný projekt s odpovídajícím názvem untitled, unmastered. Nachází se na něm až 8 Untitled písní, které mají místo názvu napsaný den, kdy je K-Dot pravděpodobně nahrál nebo napsal. Nějaká další slova jsou asi zbytečná, protože jsi už dávno kliknul na tlačítko play níže, ale pokud mi dovolíš ještě jednu otázku, líbí se ti víc tyto podoby tracků, nebo jejich live verze?

Pro více informácí ze světa rapu sleduj Raporter

Domů
Sdílet
Diskuse