Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. března 2016 16:10
Čas čtení 0:00
Dominik Vetrák

Poslední trailer druhé série Daredevila vás nechá v němém úžasu, Netflix doručí mrazivý zážitek

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Netflix ví, co dělá. Každý další trailer na Daredevila je lepší než ten předešlý, no a následující to už jen vše podtrhuje.

Po skvělých dvou trailerech, úžasných promo obrázcích a teaserech už nikdo nečekal nic víc. Všichni jsme jen toužebně čekali na vytoužený 18. březen, kdy Netflix vypustí druhou sérii Daredevila. Ta první nás překvapila, a to v pozitivním slova smyslu. Pravděpodobně šlo o nejlepší komiksovou adaptaci ze soudku superhrdinů minulého roku, navíc šlo o seriál, který se nebál přitvrdit. Aby toho nebylo málo, doručil i skvělého záporáka, úžasnou choreografii soubojů a talentovaných herců, kterým se podařilo přenést na obrazovky atraktivní postavy. To vše a mnohem více mělo vyeskalovat v druhé sérii, kde budou prim hrát i Punisher a Elektra.

V dnešním, finálním traileru vidíme scénu, kdy se Punisher, civilním jménem Frank Castle, prochází nemocnicí celý od krve, což v nás evokuje zobrazení jisté události. Z předešlých promo obrázků a záběrů také víme, že se dočkáme několika zfilmovaných legendárních scén z komiksů, podobně, jako to udělala první série. Kromě nelítostného Punishera se však dočkáme i Elektry v podání Elodie Yung. Ta zatím vypadá úžasně, ať už svým sexy zevnějškem, působením postavy jako takové či bojovými schopnostmi. Daredevil a spol. budou mít tentokrát kromě gangsterů co do činění i s The Hand, japonským klanem zažádají si práva na město. Nyní se již pusťte do nového traileru, je skutečně úžasný. Recenzi se vám pokusíme přinést do konce měsíce, protože si to někdo bude chtít i vychutnat.

Frank Castle se vydá na osobní pomstu poté, co mu zlí hoši vyvraždili rodinu, nepůjde ale přímo proti Daredevilovi. Nechce ho zabít, ale ani s ním nesympatizuje. Podle něj je Daredevil zbabělec, muž, který nedokáže dokončit práci. Pokud zasáhne Daredevil, mafián se znovu postaví a bude znovu zabíjet. Pokud zasáhne Punisher... nikdo se v místnosti již znovu nepostaví. S tímto bude Matt Murdock bojovat dlouhou dobu.

K druhé sérii se nevrací showrunner té první, Steven S. DeKnight, kterému, společně s Drew Goddardem, můžeme za její kvalitu děkovat asi nejvíc. Oba pánové ale neměli čas věnovat se řadě druhé. Drew Goddard měl zastoupit DeKnighta coby showrunner, Sony mu ale nabídlo možnost napsat a zrežírovat Sinister Six (nabídka přišla ještě před premiérou ASM2). Goddard neodmítl a téměř rok vytrvale pracoval na scénáři, až se nakonec plány na natočení zrušily a Spidey se vrátil do Marvelu. Goddardovi se zatím Sinister Six zrušilo a v dřívějším rozhovoru přiznal, že na druhé sérii pracoval, i když už ne s takovým markantním podílem, jak to bylo při té první. V každém případě můžeme očekávat stejnou kvalitu, z prvních záběrů je jasné, že se zůstalo u základů, které seriálu svědčily nejvíce. Akorát se asi vypilovaly, protože každá scéna dnešního traileru je doslova elektrizující. 2. série je naplánována na Netflix ke dni 18. března 2016. Pro perfektní teaser klikejte sem, pro více obrázků zase sem. Do celého vlákna se dostanete kliknutím sem.

Poslední trailer druhé série Daredevila vás nechá v němém úžasu, Netflix doručí mrazivý zážitek
Poslední trailer druhé série Daredevila vás nechá v němém úžasu, Netflix doručí mrazivý zážitek
Poslední trailer druhé série Daredevila vás nechá v němém úžasu, Netflix doručí mrazivý zážitek

Poslední trailer druhé série Daredevila vás nechá v němém úžasu, Netflix doručí mrazivý zážitek

Domů
Sdílet
Diskuse