Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. března 2016 18:07
Čas čtení 0:00
Matúš Moravčík

Pornhub spouští sekci pro VR headsety! Zážitek z filmů pro dospělé dostane nový rozměr

TECH
Uložit Uložené
Citlivý obsah
Článek může obsahovat:
  • produkty a služby určené pro osoby starší 18 let
  • sex, nahotu a jiný nevhodný obsah
  • násilí, krev nebo obsah nevhodný pro citlivé povahy
mám nad 18 let
a chci zobrazit obsah
zpět na hlavní stránkuZpět

Populární web Pornhub přichází s dalším geniálním nápadem. Díky jeho nové sekci se budeme moci dívat na pohlcující, až 360stupňová videa.

VR headsety, nebo jinými slovy zařízení umožňující zažít alternativní realitu, která je tvořena ve virtuálním prostředí počítačů nebo díky kamerám, zažívají v posledním období obrovský rozmach. A i když na jejich vývoj a výrobu přistoupilo několik populárních výrobců včetně HTC, Samsungu či Sony, rozhodující je stále pouze dostupný obsah, tedy to, co díky jejich možnostem můžeme konzumovat. Jde však o zcela nový tržní segment, tedy i o zcela nový typ produktů a to zase otevírá možnosti pro tvůrce prvního obsahu, protože se z VR headsetů brzy stane dalších velký fenomén moderní digitální éry poskytující hraní her nebo sledování filmů zcela nový rozměr. A tuto jedinečnou příležitost samozřejmě vycítilo i kreativní marketingové oddělení oblíbeného webu Pornhub, který nyní přizpůsobuje svou nabídku dalšímu velkému trendu, a proto přináší sekci, kde si mohou návštěvníci vychutnat 360stupňové video záběry. Stačí si pořídit headset, přihlásit se nebo vytvořit profil a přístup do VR sekce získáte zcela zdarma. Ambiciózní projekt spustil Pornhub ve spolupráci s obchodem BaDoink, který není v této branži žádným nováčkem. Jeho působení se také zaměřuje na porno průmysl, protože nabízí filmy pro dospělé ve virtuální realitě. Pokud vás zajímá více, níže si můžete prohlédnout reklamní video s fascinujícími pocity „prvních uživatelů“ tohoto opravdu světového nápadu.

Domů
Sdílet
Diskuse