Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej klub Refresher+ už od 0 Kč 😱
10. dubna 2016 v 19:35
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Sedmý ročník zlínského Busfestu rozjede party ve třech trolejbusech. Vystoupí IF, MC Gey nebo polští rockeři The Stubs

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Netradiční párty v prostředcích městské hromadné dopravy díky Fakultě multimediálních komunikací opět oživí Zlín.

Už v pátek 22. dubna si všichni milovníci hudby, párty a neobyčejných zážitků zařádí na netradičním hudebním festivalu Busfest, jehož hlavní část se odehrává v jedoucích trolejbusech. Festival začne v 16:00 na točně pod sportovní halou ve Zlíně a na jeho večerní část si pro vás pořadatelé připravili velké překvapení.

Hlavní hvězdou festivalu budou interpreti labelu Ty Nikdy. Do svého rodného města se vrátí duo IF a přiváží s sebou své zbrusu nové album Rap a EP Rep. Spolu s nimi změní tradiční pohledy na rap MC Gey, proslulý díky prapodivným textům a netradičnímu přístupu k žánru, což se promítá i do jeho umění udělat pořádnou show. 

Sedmý ročník zlínského Busfestu rozjede party ve třech trolejbusech. Vystoupí IF, MC Gey nebo polští rockeři The Stubs

O pořádně rockovou jízdu se postarají The Stubs. Varšavská trojice svým garage-rockem vrací období 70. let, kdy se atmosféra koncertů v doprovodu tvrdých zvuků kytar blíží k naprostému šílenství. Přesně takový stav chtějí vyvolat i při návštěvě Zlína.

Třetí trolejbus nabídne originální propojení saxofonu s mixážním pultem. Za pult se postaví známý český DJ Lucky Boy. Svoje umění ukázal například při hraní na Moto GP nebo hraním po boku velkých jmen jako je Xzibit a Kontrafakt. Jeho setu dodá příval energie mladý Deesaxx. Svým citem pro hraní na saxofon oslnil porotu v soutěži Česko Slovensko má talent, a také zahrál na akcích světových značek Jaguar, Red Bull nebo Hennessy.

Před vyjetím trolejbusů vás čeká na točně elektro alternativní skupina Killiekrankie a také kapela, která o hraném žánru vypovídá přímo svým názvem – Blues station. Jízdou v hrajících trolejbusech festival rozhodně nekončí. Pro večerní program Busfestu se promění parkoviště pod Velkým kinem na festivalový areál se stylovým party stanem, v němž vás rozhodně nenecháme vychladnout! 

Doporučeno
Top outfity rapperů z Hip Hop žije. Yzomandias, Calin nebo Ektor v Gallery Dept., timberlandu i rolexkách Top outfity rapperů z Hip Hop žije. Yzomandias, Calin nebo Ektor v Gallery Dept., timberlandu i rolexkách 5. července 2024 v 8:00

O zábavu se postarají vítězové Zlatého Anděla 2015 Urban Robot, pořádně tvrdá kytarovka z Polska Fertile Hump a samozřejmě dojde i na fanoušky milovaného DJ Lucky Boye.

Sedmý ročník zlínského Busfestu rozjede party ve třech trolejbusech. Vystoupí IF, MC Gey nebo polští rockeři The Stubs

Jízdenku si zakoupíte v předprodeji za 149 Kč na před prodejných místech ve Zlíně nebo na místě za 249 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse