Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. dubna 2016 19:35
Čas čtení 0:00
Matěj Toman

Sedmý ročník zlínského Busfestu rozjede party ve třech trolejbusech. Vystoupí IF, MC Gey nebo polští rockeři The Stubs

REFRESHER ČESKÝ RAP
Uložit Uložené

Netradiční párty v prostředcích městské hromadné dopravy díky Fakultě multimediálních komunikací opět oživí Zlín.

Už v pátek 22. dubna si všichni milovníci hudby, párty a neobyčejných zážitků zařádí na netradičním hudebním festivalu Busfest, jehož hlavní část se odehrává v jedoucích trolejbusech. Festival začne v 16:00 na točně pod sportovní halou ve Zlíně a na jeho večerní část si pro vás pořadatelé připravili velké překvapení.

Hlavní hvězdou festivalu budou interpreti labelu Ty Nikdy. Do svého rodného města se vrátí duo IF a přiváží s sebou své zbrusu nové album Rap a EP Rep. Spolu s nimi změní tradiční pohledy na rap MC Gey, proslulý díky prapodivným textům a netradičnímu přístupu k žánru, což se promítá i do jeho umění udělat pořádnou show. 

Sedmý ročník zlínského Busfestu rozjede party ve třech trolejbusech. Vystoupí IF, MC Gey nebo polští rockeři The Stubs

O pořádně rockovou jízdu se postarají The Stubs. Varšavská trojice svým garage-rockem vrací období 70. let, kdy se atmosféra koncertů v doprovodu tvrdých zvuků kytar blíží k naprostému šílenství. Přesně takový stav chtějí vyvolat i při návštěvě Zlína.

Třetí trolejbus nabídne originální propojení saxofonu s mixážním pultem. Za pult se postaví známý český DJ Lucky Boy. Svoje umění ukázal například při hraní na Moto GP nebo hraním po boku velkých jmen jako je Xzibit a Kontrafakt. Jeho setu dodá příval energie mladý Deesaxx. Svým citem pro hraní na saxofon oslnil porotu v soutěži Česko Slovensko má talent, a také zahrál na akcích světových značek Jaguar, Red Bull nebo Hennessy.

Před vyjetím trolejbusů vás čeká na točně elektro alternativní skupina Killiekrankie a také kapela, která o hraném žánru vypovídá přímo svým názvem – Blues station. Jízdou v hrajících trolejbusech festival rozhodně nekončí. Pro večerní program Busfestu se promění parkoviště pod Velkým kinem na festivalový areál se stylovým party stanem, v němž vás rozhodně nenecháme vychladnout! 

Doporučeno
Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul Paranoia se někdy vyplatí. Yzomandias odměnil fanoušky EPčkem, na kterém se konečně hudebně posunul 15. dubna 2024 14:00

O zábavu se postarají vítězové Zlatého Anděla 2015 Urban Robot, pořádně tvrdá kytarovka z Polska Fertile Hump a samozřejmě dojde i na fanoušky milovaného DJ Lucky Boye.

Sedmý ročník zlínského Busfestu rozjede party ve třech trolejbusech. Vystoupí IF, MC Gey nebo polští rockeři The Stubs

Jízdenku si zakoupíte v předprodeji za 149 Kč na před prodejných místech ve Zlíně nebo na místě za 249 Kč.

Domů
Sdílet
Diskuse